Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βούλα Πατουλίδου: “Με τον άντρα μου περάσαμε και κάποια προβλήματα υγείας, κατάλαβα ότι πάω να τον χάσω”

Όσα αποκάλυψε

Η Βούλα Πατουλίδου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή.

Μιλώντας για την επιτυχία της ως Ολυμπιονίκης και τις αλλαγές στην προσωπικότητά της: «Τώρα νιώθω πιο θηλυκό σε σχέση με τότε. Τη θηλυκή σου πλευρά πάντα την είχες απλά δεν φαινόταν στους άλλους», είπε η Βούλα Πατουλίδου.

«Όταν θέλουν να σε μειώσουν, βρίσκουν πάντοτε ένα καμένο καρφί να στο καρφώσουν την πλάτη», πρόσθεσε χαρακτηριστικά η Βούλα Πατουλίδου.

Για το εάν η ίδια «ψωνίστηκε» μετά την επιτυχία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πάντα μου έλεγαν να έχω χαμηλά το… φρύδι. Ήταν βάρος για το παιδί μου ότι είμαι η πρώτη χρυσή Ολυμπιονίκης, του έλεγαν να γίνει σαν εμένα. Ο γιος μου όταν ήταν μικρός μου είπε ότι φοβόταν να μην είναι ο αποτυχημένος της οικογένειας».

Για την γνωριμία με τον σύζυγό της: «Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε στο γήπεδο, είχα πάει να κάνω γυμναστική. Υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσα σε εμένα και τον άντρα μου, περάσαμε και κάποια προβλήματα υγείας, όπου κατάλαβα ότι πάω να τον χάσω. Με τον άντρα μου είμαστε το φρένο και το γκάζι, αυτό έλεγαν οι φίλοι μας», είπε η Βούλα Πατουλίδου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου