Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Παρ’ ολίγον ατύχημα για τον Νικόλα Ράπτη την ώρα που έκανε δηλώσεις στο “Breakfast @ Star”

Δείτε το απόσπασμα

Ο Νικόλας Ράπτης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του “Breakfast @ Star“, κατά την διάρκεια των οποίων συνέβη ένα απρόοπτο περιστατικό.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός συνομιλούσε με τη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου, όταν ξαφνικά ένα μεγάλο κλαδί του δέντρου που κρεμόταν από πάνω τους έσπασε από τον αέρα και κατέληξε δίπλα τους επάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

“Εμάς είχε συμβεί με το «Xιούστον» με τον Φάνη να γυριστούν περισσότερα από 30 επεισόδια και τελικά έγιναν 26-27. Τότε όμως ήταν και ο κορονοϊός, υπήρχε δυσκολία με τους καλεσμένους. Αν το κανάλι και η Ελεονώρα θεωρούσαν ότι αυτό είναι το καλύτερο, καλά έκαναν και σταματάνε το «MEGA Καλημέρα» νωρίτερα” απαντά ο Νικόλας Ράπτης σε σχετική ερώτηση.

“Δεν μου έχει γίνει κάποια τηλεοπτική πρόταση. Εγώ τα «λέω» στο ραδιόφωνο, δεν μου λείπει αυτό το κομμάτι” συμπληρώνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

“Άλλο να είναι μια εκπομπή σχολιαστική με την επικαιρότητα και άλλο με την προσωπική ζωή των άλλων. Εγώ θεωρώ ότι ένας άνθρωπος που είναι χαρούμενος και γεμάτος μέσα του δεν μπαίνει στη διαδικασία να το κάνει αυτό” τόνισε ο Νικόλας Ράπτης, ατάκα που προκάλεσε αντιδράσεις στο πάνελ του “Breakfast @ Star”.

 

Δείτε επίσης: Νικόλας Ράπτης για Αρναούτογλου: Μήπως έχει και μετοχές στο κανάλι, δώσε μας μια εκπομπούλα ρε Γρηγόρη

 

Ωστόσο, την ώρα που ο Νικόλας Ράπτης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, ένα μεγάλο κλαδί από το διπλανό δέντρο έσπασε και προσγειώθηκε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας ξαφνικά ταραχή στο τηλεοπτικό συνεργείο.

 




 

“Αυτό είναι πολύ βαρύ, ακούγεται άσχημο και δεν συμφωνώ καθόλου”

“Αν κατάλαβα καλά, όσοι άνθρωποι είναι σε πάνελ και εκφράζουν την άποψή τους είναι άνθρωποι που δεν νιώθουν καλά και δεν είναι γεμάτοι μέσα τους; Εγώ παραξενεύομαι. Θεωρώ ότι αυτό ακούγεται άσχημο, δεν συμφωνώ καθόλου” είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

“Αναίρεσε τον εαυτό του σε κάτι πολύ βαρύ που είπε και έναν πολύ άσχημο χαρακτηρισμό που έκανε για τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες” συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του Breakfast@Star.

“Εγώ νομίζω ότι ήθελε να αναφερθεί στον κιτρινισμό. Θεωρώ ότι μπερδεύτηκε, έχει περάσει και ο ίδιος από casting για πρωινή εκπομπή. Όλοι όσοι κάνουμε ραδιόφωνο νομίζουμε ότι όταν σχολιάζουμε εκεί και όχι στην τηλεόραση, ίσως επειδή εδώ φαίνεται το πρόσωπό μας, είναι διαφορετικό. Όχι, είναι το ίδιο” υπογράμμισε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

“Το πρόβλημα είναι ότι έκανε ένα τσουβάλιασμα, έπρεπε να το διαχωρίσει. Θα έπρεπε να εννοεί μόνο τον κιτρινισμό και πρόσωπα που βρίσκονται σε συγκεκριμένες εκπομπές. Αυτό το σχόλιο μας ενοχλεί, γιατί μας πιάνει όλους” σχολίασε η Λιλή Πυράκη.

“Δεν περιμένω κάποιον να μου κάνει ανάλυση του συναισθηματικού μου κόσμου. Είναι πολύ βαρύ να λες για κάποιον ότι δεν νιώθει καλά μέσα του. Από αυτό μέχρι να πεις ότι σχολιάζει άλλα πρόσωπα απέχει χιλιόμετρα” κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου