Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Στέφανος Κωνσταντινίδης: “Θα επέστρεφα στην Super Κατερίνα με χαρά”

“Στις επιτυχίες επιστρέφεις, στις αποτυχίες το σκέφτεσαι”

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε δηλώσεις στο “Breakfast @ star” για το τηλεοπτικό του μέλλον, την ολοκλήρωση του “Mega Καλημέρα” και το αν θα ήθελε να επιστρέψει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

“Μέχρι τέλος Ιουλίου είμαι εργαζόμενος στο Mega, στο κανάλι μου με το οποίο δεν έχω κανένα παράπονο. Είναι αλήθεια. Με την έκβαση που πήραν τα πράγματα, νιώθω δύο φορές πιο τυχερός με το δεδομένο ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι με αυτούς τους επαγγελματίες που συνεργάζομαι και τιμούν τα όσα έχουμε συμφωνήσει… Είμαι στη διάθεση του καναλιού για οτιδήποτε θέλει” ανέφερε ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

“Αυτό που θα συμβεί το επόμενο δίμηνο στην τηλεόραση, θα έχουμε πάρα πολλά χρόνια να το δούμε. Τα πάντα ρει, η υπομονή είναι αρετή. Η Ελεονώρα λείπει από το βράδυ, της πηγαίνει πολύ. Εγώ έχω αποφασίσει ότι το Σαββατοκύριακό μου το αφιερώνω στο παιδί”.

 

Δείτε επίσης: Στέφανος Κωνσταντινίδης: “Έφυγα από την Κατερίνα Καινούργιου γιατί ήθελα να εξελιχθώ”

 

“Ο Θοδωρής Ρακιντζής είχε ένα λάθος ρεπορτάζ και του απάντησα. Μετέφερε μία πληροφορία που είχε, όμως, δεν ήταν διασταυρωμένη. Εξαιτίας του Θοδωρή βγήκε η Ελεονώρα έξω άβαφη να κάνει δηλώσεις. Είδες πως τα φέρνει η ζωή; Το πάθος στη δουλειά μας είναι το παν. Το πρόβλημα είναι ο φόβος και με αυτόν δεν κάνεις επιτυχία. Με το πάθος και τη γνώση κάνεις πάντα επιτυχία. Βεβαίως, θα επέστρεφα στην Super Κατερίνα με χαρά. Στις επιτυχίες επιστρέφεις, στις αποτυχίες το σκέφτεσαι” πρόσθεσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου