Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννης Ξανθόπουλος: “50 τηλέφωνα έχω πάρει την οικογένεια του 19χρονου και δεν απαντούσαν”

“Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα καλά”

Ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” μερικές εβδομάδες μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάσταση του γιου του και υποστήριξε ότι έχει γίνει προσπάθεια να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του 19χρονου που σκοτώθηκε.

“Ο Γιάννης του έστειλε μήνυμα του πατέρα του 19χρονου. Τι να σου πω, δεν απαντούσαν! Δεν απαντούσαν 50 τηλέφωνα έχω πάρει και δεν απαντούσαν και ο Γιάννης τους έστειλε ένα μήνυμα, τα συλλυπητήρια κι όλα. Αγόρι μου τώρα, ακόμα δεν τελειώσαμε με αυτά; Ο Γιάννης δεν είναι ακόμα καλά. Δεν είναι καλά το παιδί. Μπορεί να πάει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις; Η ψυχολογία του δεν είναι καλά. Η ψυχολογία του, θέλει πολύ χρόνο. Πάει σε ψυχολόγο και ήρθε και ο πνευματικός και μίλησαν” δήλωσε ο πατέρας του τραγουδιστή.

Ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, σημείωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία του με την εκπομπή ότι κανένας από την οικογένεια του Γιάννη Ξανθόπουλου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου