Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη για Αντωνά – Σοϊλέδη: “Βλέπουμε τα κατάλοιπα μίας δημοσιότητας που στα καλά ήταν ευπρόσδεκτη”

Δεν μπορεί στα ευχάριστα νέα να δίνεις συνεντεύξεις και τη στιγμή του χωρισμού να κάνεις ένα story και να λες: μπάστα”

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στο “MEGA Καλημέρα“, το πρωί της Τετάρτης, έκαναν τα δικά τους σχόλια για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη και τις δηλώσεις που έκαναν χθες, Τρίτη.

“Εδώ βλέπουμε τα κατάλοιπα μίας δημοσιότητας που στα καλά ήταν ευπρόσδεκτη. Δηλαδή δεν μπορεί στα ευχάριστα νέα να δίνεις συνεντεύξεις, να μιλάς για τον έρωτά σου, να τον περιμένεις σαν την Πηνελόπη να γυρίσει από το Survivor, να μιλάς για ημερομηνίας γάμου και να κάνεις πρόβες νυφικού… και τη στιγμή του χωρισμού να κάνεις ένα story στο Instagram και να λες: μπάστα” είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

 

Δείτε επίσης: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά μετά τις φήμες χωρισμού: “Βρίσκομαι σε πολύ περίεργη φάση”

 

“Αυτό που όλοι πρέπει να έχουν συμμετοχή στο δράμα του άλλου δεν το καταλαβαίνω”

“Εγώ συμφωνώ με αυτό που λες αλλά δεν καταλαβαίνω… υπήρξε τελικά χωρισμός; Δεν είναι ξεκάθαρο” παρατήρησε ο Θανάσης Πάτρας, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να επισημαίνει:

“Ο Κώστας (Φραγκολιάς) πρέπει να είχε επικοινωνήσει με κάποιον για να είπε όσα είπε. Δεν μπορεί ένας φίλος σου να βγαίνει και να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά σου χωρίς την έγκρισή σου”.

 

Δείτε ακόμη: Άρης Σοϊλέδης: “Καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του”

 

“Αυτό που όλοι πρέπει να έχουν συμμετοχή στο δράμα του άλλου δεν το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω την αντίδραση του Άρη. Δεν είναι εύκολο, όταν κάτι σε αφορά και είναι δυσάρεστο. Είναι πιο εύκολο να μοιράζεσαι τη χαρά σου” συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη, τονίζοντας:

“Δυστυχώς όμως όλα αυτά είναι αλληλένδετα”.

“Ό,τι και να πει ο εμπλεκόμενος, αυτός που θέλει να σχολιάσει θα πει το δικό του. Μην πας πολύ μακριά, μείνε στα δικά σου. Πάντα πρέπει να υπάρχει πίσω από ένα παραμύθι δράκος” κατέληξε στο σχόλιό της η Ελεονώρα Μελέτη, απευθυνόμενη με νόημα στον Θανάση Πάτρα.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου