Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νάνσυ Παραδεισανού για Μαρία Μπακοδήμου: “Η ιεραρχία έχει να κάνει με τα κανάλια”

“Οι παρουσιαστές δεν μας χρωστάνε”

Η Νάνσυ Παραδεισανού μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ Star” για την εκπομπή που συμμετέχει στο ΣΚΑΙ, για τις τηλεπαρουσιάστριες και απαντά στο ενδεχόμενο να της ζητηθεί να ακολουθήσει την τωρινή της συνεργάτιδα σε ένα πιθανό άλλο τηλεοπτικό project.

“Είναι λογικό όταν μιλάμε για παρουσιάστριες επιπέδου Φαίης Σκορδά, υπάρχει σίγουρα στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ και δόση αλήθειας αλλά και μεγάλη δόση φαντασίας” σχολιάζει αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

 

“Οι παρουσιαστές δεν μας χρωστάνε”

Τι θα απαντούσε σε μία πρόταση να ακολουθήσει τη Μαρία Μπακοδήμου εκτός “Γεια Σου”:

“Πού; Με ποιους; Τι ώρα; Το οικονομικό, το συμβόλαιό μου. Είναι τόσα πολλά τα πράγματα. Και επίσης η Μαρία θα μου το ζητήσει αλλά εγώ πάλι θα μιλήσω με το κανάλι. Γιατί μπερδευόμαστε; Η ιεραρχία έχει να κάνει με τα κανάλια. Οι παρουσιαστές δεν μας χρωστάνε, ούτε τους παντρευόμαστε” επισημαίνει η Νάνσυ Παραδεισανού.

“Η Κατερίνα (Καινούργιου) είναι μία παρουσιάστρια με πολύ δυνατό οικονομικό αποτύπωμα και είναι λογικό να έχει πολύ καλές απολαβές και από το Instagram. Πού είναι το κακό;” σχολιάζει σε άλλο σημείο η δημοσιογράφος, ενώ αποκλείει το ενδεχόμενο να έμπαινε σε κάποιο reality show.

“Αν και δεν θα έμπαινα ποτέ σε reality – επειδή δεν αγοράζονται όλα – θα το παρουσίαζα άνετα. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Επίσης, θα συνεργαζόμουν άνετα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, γιατί έχει όρεξη να μάθει τη δουλειά. Και σε σχολιαστική εκπομπή να ήμασταν, έχει πράγματα να πει” αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Νάνσυ Παραδεισανού.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου