Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μπάρκα: “Θα της πω ένα μπράβο γιατί βρήκε την ψυχραιμία να…”

“Το έχω βιώσει και εγώ αυτό σε δύο φάσεις της ζωής μου”

Το πρωί της Τρίτης στο “Happy Day” η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε όσα είπε η Δανάη Μπάρκα σε podcast για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα, με αφορμή τις φωτογραφίες της από έξοδό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

“Εγώ θα της πω ένα μπράβο γιατί σε αυτή τη δύσκολη κρίση βρήκε την ψυχραιμία και τον τρόπο να την αντιμετωπίσει και αν αυτός ο τρόπος ήταν να απενεργοποιήσει τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της στα social media, καλά έκανε. Η αλήθεια είναι ότι όταν γίνεται αντικείμενο σχολιασμού υπάρχουν πολλοί που θα θέλουν να σε βοηθήσουν, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που απλά θέλουν να σε βρίσουν με τον πιο χυδαίο τρόπο απλά και μόνο γιατί έτσι περνούν την ώρα τους ευχάριστα”.

 

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: “Δεν είμαι στο ράφι, είμαι η γυψοσανίδα η ίδια”

 

“Το έχω βιώσει και εγώ αυτό σε δύο φάσεις της ζωής μου. Όταν συμβαίνει αυτό αρχίζεις και βάλλεσαι από έναν όχλο και οι περισσότεροι από αυτούς μπαίνουν σε ένα κύμα της χυδαιότητας, χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί. Στο συγκεκριμένο θέμα με τη Δανάη Μπάρκα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα” πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου