Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κώστας Φραγκολιάς για Αντωνά – Σοϊλέδη: “Περνάνε κρίση, η Μαρία έφυγε από το σπίτι”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Κώστας Φραγκολιάς το πρωί της Τρίτης στον αέρα του “Happy Day” μίλησε για την Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη και τις φήμες περί χωρισμού.

Ο ηθοποιός, ο οποίος θα πάντρευε και το ζευγάρι, παραδέχτηκε πως υπάρχει μια κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι και πως η Μαρία Αντωνά έχει ήδη φύγει από το σπίτι το οποίο συγκατοικούσαν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε:

“Διαβάσαμε την είδηση χθες και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέραμε ότι η Μαρία μας και ο Άρης παντρεύονται, ο Κώστας θα ήταν κουμπάρος, η Μαρία ήταν προχθές εδώ. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Μαρία, αλλά κατάλαβα ότι θέλει να κρατήσει απόσταση”.

 

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Μαρία Αντωνά: “Έβγαλα ένα ψυχοσωματικό εξόγκωμα σε μια περίεργη περιοχή”

 

Ο Κώστας Φραγκολιάς είπε από την πλευρά του:

“Τα παιδιά περνάνε μια κρίση, είναι τώρα περίπου δέκα μέρες, από τότε που είχε έρθει η Μαρία εδώ σε εμάς, από τότε έχει ξεκινήσει. Θα δούμε, βλέποντας και κάνοντας. Υπάρχει αυτή η κρίση, έχει απομακρυνθεί το ζευγάρι. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι η Μαρία. Έχει φύγει από δική της πρόθεση, μην ακουστεί κάτι περίεργο, ότι τσακώθηκαν… Ο προσωρινός, θα ήθελα να πω, αυτός χωρισμός έχει έρθει με χαμηλούς τόνους. Δεν έγινε καμία φασαρία, ούτε τσακώθηκαν”.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου