Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Σκορδά: “Αυτοί οι άντρες τι θέλουνε μες στο σπίτι μου; Γιατί με κοιτάνε έτσι;”

“Ποιος πήρε το παιδί μου;”

Η Φαίη Σκορδά το μεσημέρι της Δευτέρας, στον αέρα του “Fays Time” εξέφρασε την έκπληξή της για το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι δυο της γιοι της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, μέσα από την αναφορά της στη Σίσσυ Χρηστίδου και την ανανέωση που βλέπει στο πρόσωπό της, μίλησε για τα δικά της παιδιά και την ταχύτητα με την οποία περνά ο χρόνος.

“Τη Σίσσυ τη βλέπω πάρα πολύ ανανεωμένη. Την παρακολουθώ πάντα στα social media και αποσπασματικά μέσα από την εκπομπή της, όταν ανεβαίνουν στα sites τα θέματα. Ακόμα και στη Ρώμη που ήμουν, την έβλεπα” είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

“Είναι πολύ ανανεωμένη, πολύ χαρούμενη ή έχει κάτι πολύ καλό” τόνισε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: “Πολύ θα ήθελα να είμαι στην θέση της Νίκης Λυμπεράκη”

 

“Ποιος πήρε το παιδί μου;”

“Χαμογελάω και… πάλι που τη βλέπω. Δεν λέω για την εκπομπή, η εκπομπή είναι έτσι κι αλλιώς πολύ ωραία. Λέω για την ίδια, ότι μου βγάζει κάτι ανανεωμένο, ότι κάτι πάει πολύ καλά στη ζωή της ή ότι είναι να ‘ρθει. Γιατί όταν είμαστε καλά, έρχεται κιόλας. Δεν ξέρω κάτι. Και να ήξερα, δεν θα το έλεγα” συμπλήρωσε στο σχόλιό της η Φαίη Σκορδά.

“Εγώ είμαι πιο κουρασμένη από πότε. Παιδιά, αγώνες… και τι είναι αυτό με τα αγόρια; Πόσο μεγαλώνουν; Κάποια στιγμή γύρισα μες στο σπίτι και είδα 5-6 αγόρια και λέω: αυτοί οι άντρες τι θέλουνε μες στο σπίτι μου; Γιατί με κοιτάνε έτσι; Άλλη φάση. Μεγαλώνουν τα παιδιά… ποιος πήρε το παιδί μου; Ποιος πήρε το μωρό μου;” περιέγραψε με χιούμορ στους συνεργάτες της η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου