Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ηλίας Αλεξίου: “Με καθήλωσε σε μία διαδρομή από πολυθρόνα μέχρι τηλεόραση, κρεβάτι και τουαλέτα”

“Ο ορθοπεδικός μου είπε ότι αν δεν χάσεις και τα άλλα 20 κιλά, δεν θα γλιτώσεις…”

Ο Ηλίας Αλεξίου, ο “Αδέκαστος Επιθεωρητής” του “Τhe Chase” βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα για τη ζωή μας Vita” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τις αρθρώσεις του λόγω των κιλών και πως κατάφερε να χάσει ένα μεγάλο μέρος αυτών.

“Πρέπει να χαθούν. Την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ, είχαμε συζητήσει για τη φλεγμονή και ότι είχα μία περίπτωση αρθρίτιδας. Είχε και μία υποβόσκουσα οστεοαρθρίτιδα. Άρχισε όχι μόνο να με ενοχλεί, αλλά κάποιοι μπορούν να δούνε ότι στο Chase είχα κάποιο κινητικό πρόβλημα όταν έβγαινα, το οποίο προερχόταν από τα γόνατα. Είχα ένα σοβαρό θέμα στα γόνατα” ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Αλεξίου.

“Ο ορθοπεδικός μου είπε ότι αν δεν χάσεις και τα άλλα 20 κιλά, δεν θα γλιτώσεις τώρα την αντικατάσταση της άρθρωσης. Αυτή η έλλειψη κινητικότητας είναι πολύ άσχημη για εμένα. Με καθήλωσε σε μία διαδρομή από πολυθρόνα μέχρι τηλεόραση και κρεβάτι και τουαλέτα. Και όλο αυτό γινόταν με πατερίτσες επί ένα μήνα. Εγώ είμαι διαβητικός. Τον Φεβρουάριο άλλαξα θεραπεία και πήρα κάποια από τα ενέσιμα, τα οποία κάποιοι τα παίρνουν χωρίς να είναι διαβητικοί. Με βοήθησε να έχω κορεσμό και μαζί με αυτήν την έλλειψη κινητικότητας και διάθεσης, εμένα μου ερχόταν το φαγητό και το έστελνα πίσω. Περιόρισα πολύ τις ποσότητες επειδή είχα το κίνητρο. Με βοήθησε το φάρμακο. Δεν θα σε βοηθήσει αν δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι θέλεις να κάνεις” συνέχισε ο Ηλίας Αλεξίου.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου