Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σάκης Κατσούλης: Δυσάρεστα νέα για τον νικητή του “Survivor”

Τι συνέβη;

Ο Σάκης Κατσούλης, μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο TikTok, μια δυσάρεστη είδηση.

Ο πρώην παίκτης και νικητής του “Survivor” μοιράστηκε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, στο οποίο αποκάλυψε στους followers του πως έκλεισε το κατάστημα ρούχων το οποίο είχε ανοίξει πριν έξι χρόνια.

Ο Σάκης Κατσούλης, στο βίντεο, μίλησε για αποτυχημένη συνεργασία που είχε στην εν λόγω επιχείρηση και για ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να είχε εμπιστευτεί.

 

Δείτε επίσης: Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: “Μου πετάει σπόντες για τον γάμο και τα παιδιά”

 

Χαρακτηριστικά είπε:

“Στη ζωή δεν είναι όλα ιδανικά και σίγουρα καθόλου εύκολα. Όπως σας δείχνω τα όμορφα της ζωής λοιπόν ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω με το σημερινό βίντεο ένα δυσάρεστο τέλος. Τίτλοι τέλους από σήμερα για τη λειτουργία του πρώτου μου καταστήματος μετά από 6 χρόνια επιτυχίας και στήριξης από εσάς. Δυστυχώς, για την επιτυχία στις επιχειρήσεις δεν φτάνει το ρίσκο αν δεν υπάρχουν θεμέλια και το μαγαζί αυτό όσες καλές ημέρες κι αν υπήρξαν απέτυχε μη ηθελημένα τουλάχιστον από πλευράς μου στο θεμέλιο του συνεταιρισμού.

Για τον λόγο αυτό από καρδιάς σας συμβουλεύω και πρωτίστως εμένα πλέον φυσικά να προσέχουμε όλοι ποιους ανθρώπους εμπιστευόμαστε. Σε καμία περίπτωση αυτή η ατυχής επιλογή μου στο κομμάτι του συνεταιρισμού δεν θα με κάνει να σταματήσω να εμπιστεύομαι τόσο τους λοιπούς συνεργάτες μου που τους ευχαριστώ πολύ και τους ανθρώπους γύρω μου”.

@sakiskatsoulis Τίτλοι τέλους! 😓 Πραγματικά μέσα απ’την ψυχή μου δεν περίμενα ΠΟΤΕ τέτοια συμπεριφορά 😢!! Να προσέχετε ποιούς εμπιστέυεστε και ποιούς έχετε δίπλα σας! 🙏🏽Προχωράμε..🫶🏼♥️ #fypシ゚viral #tiktokgreece #greektiktok #fyp #viral #foryou #foryourpage #viraltiktok #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – Sakis Katsoulis

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου