Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

“Λύγισε” η Βίκυ Σταυροπούλου στο “J2US” – “Πέρασε δύσκολα”

“Πάντα το καλό κερδίζει το κακό και η αγάπη ομορφαίνει τα πάντα”

Στο χθεσινό live του “J2US” η Βίκυ Σταυροπούλου, είχε μια έντονη συναισθηματικά στιγμή το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια του νέου live για το στον Alpha.

Η ιδιαίτερη σκηνική εμφάνιση της Σοφίας Κουρτίδου και του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή συγκίνησε δεόντως την γνωστή ηθοποιό και κριτή του μουσικού σόου.

Έτσι, αμέσως μετά την εμφάνιση του ζευγαριού του “J2US” και όταν της δόθηκε ο λόγος, η Βίκυ Σταυροπούλου είπε:

“Συγκινήθηκα, παιδιά. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που μοιραστήκατε μαζί μας. Εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που έκανες Σοφία, που έκανες το τραγούδι στη νοηματική. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για τους ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα να ακούσουν. Μπράβο σου. Γιάννη, στο είπα και από την πρώτη φορά που ήρθατε εδώ, είναι πολύ σημαντικό σε έναν κόσμο που κυριαρχεί ο φθόνος, η κακία και η ψευτιά να βλέπεις ανθρώπους που είναι φωτεινά παραδείγματα να ξεπερνάνε τις αληθινές δυσκολίες της ζωής με αυτή τη δύναμη, την πίστη και με άξονα το καλό και την αγάπη. Γιατί πάντα το καλό κερδίζει το κακό και η αγάπη ομορφαίνει τα πάντα”.

 

Δείτε επίσης: Το όλο νόημα μήνυμα της Βίκυς Σταυροπούλου μετά τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Δανάη Μπάρκα

 

Τότε έσπευσε η Δέσποινα Βανδή να κάνει μια αγκαλιά στην αγαπημένη της φίλη και, δίνοντας της ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο, να σχολιάσει:

“Έλα εδώ, γιατί πέρασε λίγο δύσκολα”.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου