Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ανδρέας Χρυσάνθου – Famagusta: “Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας άνθρωπος συμπαθέστατος, γλυκύτατος και ευφυής”

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ανδρέα Σέκερη σε σκηνές της νεαρής του ηλικίας, μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά

Ο Ανδρέας Χρυσάνθου, πρωταγωνιστής της σειράς «Famagusta» που μοιράζεται τον ίδιο ρόλο με τον Γιάννη Μπέζο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ανδρέα Σέκερη σε σκηνές της νεαρής του ηλικίας, μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο ενώ μοιράστηκε και μια προσωπική ιστορία της οικογένειας.

«Ήταν η τρίτη κρούση από τον Αντρέα Γεωργίου. Η πρώτη έγινε στις ‘’8 λέξεις’’ μετά στη ‘’Γη της Ελιάς’’ και τώρα στο ‘’Famagusta’’. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Ανδρέα και μου είπε ότι θέλει έναν ηθοποιό για να υποδυθεί τον Γιάννη Μπέζο στο παρελθόν», είπε αρχικά ο Ανδρέας Χρυσάνθου.

«Με τον Γιάννη Μπέζο συναντηθήκαμε, είχαμε μια όμορφη συζήτηση. Είναι ένας άνθρωπος συμπαθέστατος, γλυκύτατος και ευφυής. Προσπάθησα να «κλέψω» πράγματα από τον τρόπο που κινείται και μιλά για να τον εφαρμόσω στον δικό μου ρόλο», ανέφερε για την συνεργασία του με τον Γιάννη Μπέζο.

Ο Ανδρέας Xρυσάνθου μοιράστηκε και μία προσωπική ιστορία της οικογένειάς του: «Ο πατέρας μου κατάγεται από την κατεχομένη Αμμόχωστο και θυμάμαι να μου λέει πως τη μέρα που έφευγαν από το σπίτι τους, ζήτησε από τον πατέρα του να πάρουν και το δεύτερο αυτοκίνητο τους είχε μια διαίσθηση ότι δεν θα ξαναγυρίσουν και φίλησε το πλακάκι στο κατώφλι σαν αποχαιρετισμό».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου