Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη για Ελεονώρα Μελέτη: “Το ότι ολοκληρώνεται μια εκπομπή σημαίνει ότι ήταν κακή;”

“Μιλάμε για μια πολύ καλή παρουσιάστρια, με πολύ καλούς συνεργάτες και ένα προϊόν που μπήκε δυνατά στην αρένα”

Συζήτηση για την πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» έκαναν η Κατερίνα Ζαρίφη και οι συνεργάτες της το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4). Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ αναφέρθηκε στην απόφαση του Μεγάλου Καναλιού να τελειώσει τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη και την ομάδα της την 1η Μαΐου λόγω της προεκλογικής περιόδου που προκύπτει με αφορμή της Ευρωεκλογές.

«Καταρχάς, φαίνεται ότι είναι σε μια συγκινησιακή φόρτιση και την καταλαβαίνω. Θεωρώ ότι η λέξη “κόψιμο”, έχει αρνητική χροιά όπως και η λέξη «πανελίστας». Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί 1η Μαΐου. Συνήθως λέμε ότι μια εκπομπή κόβεται όταν είναι τους πρώτους 2-3 μήνες. Το ότι ολοκληρώνεται μια εκπομπή σημαίνει ότι ήταν κακή ή ότι αυτοί που ήταν εκεί δεν ήταν καλοί;», σχολιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Η Ελεονώρα δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, γιατί έχει κάνει τα πάντα. Εγώ απλά αυτό που καταλαβαίνω από τον περίγυρο είναι το γιατί τώρα, αφού βρισκόμαστε ένα με δύο μήνες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Δεν είναι ότι έγινε πριν τέσσερις πέντε μήνες», τόνισε από την πλευρά της η Άννα Ζηρδέλη, που μέχρι και πέρσι συνεργαζόταν με την Ελεονώρα Μελέτη στη συγκεκριμένη εκπομπή.

«Για εμένα αυτό δεν ισχύει και ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση. Μιλάμε για μια πολύ καλή παρουσιάστρια, με πολύ καλούς συνεργάτες και ένα προϊόν που μπήκε δυνατά στην αρένα», επισήμανε η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Όλα τα παιδιά που εργάζονται εκεί θα αξιοποιηθούν και θα πληρωθούν μέχρι και την τελευταία ημέρα. Δεν θεωρώ ότι γίνεται για κακό μια τέτοια αλλαγή. Και εγώ πέρυσι που ήμουν εκεί ακουγόντουσαν διάφορα, είχαν ελαττώσει την ώρα, ολοκληρώθηκε όμως η σεζόν», πρόσθεσε αμέσως μετά η Άννα Ζηρδέλη.

«Τα παλαιότερα χρόνια ξέραμε ότι θα ξεκινήσει η σεζόν και θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, πλέον οι περισσότερες εκπομπές δεν είμαστε σίγουρες για αυτό. Νιώθω ότι ο τρόπος που μίλησε η Ελεονώρα είναι σαν να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτι καινούργιο», καταλήγει στο σχόλιό της η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου