Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: “Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αλλάζει πάνες και μπορεί να κάνει τα πάντα”

Τι είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Στο “Πάμε Δανάη” μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη και αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της ως μανούλα, ενώ αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαγεωργίου, έχουν αποφασίσει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους.

“Κάθε φορά που με ρωτάνε για την καθημερινότητα με το μωρό έχω ένα χαζό γελάκι, είναι κάτι το απερίγραπτο. Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα. Ο Γιώργος αλλάζει πάνες και μπορεί να κάνει τα πάντα. Ως ζευγάρι μοιράζουμε τις υποχρεώσεις, από την αρχή βγήκε αβίαστα. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον και να μη θεωρείται δεδομένο ότι είμαστε δυο στο σπίτι”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην “Παραλία”, στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον ρόλο της Υπατίας.

“Η «Παραλία» είναι μία δουλειά που αγάπησα πολύ. Ήταν πολύ συγκινητική η τηλεοπτική συνύπαρξη με τον πατέρα μου. Όταν είδε ο σκηνοθέτης την κοινή μας σκηνή, μας είπε «είστε μπαμπάς και κόρη, δε με ενοχλεί όμως». Από τις δουλειές που έχω κάνει πριν την υποκριτική, θυμάμαι περισσότερο το σέρβις”.

 

Δείτε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: Η αποκάλυψη για την πρόταση που της έκανε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην πρώτη τους συνάντηση

 

Όπως αποκάλυψε η ίδια, εργαζόταν ως σερβιτόρα όταν γνώρισε τον σύζυγό της, όταν πήγε να του πάρει παραγγελία.

“Δεν υπήρχε λόγος να γραφτούν και να ειπωθούν πράγματα πριν τον γάμο μας. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο σημαντικό να μαθαίνουμε τα προσωπικά του καθενός. Αν κάποιος πασχίζει για να το κρατήσει κρυφό, γιατί επιμένεις να το βγάλεις; Από τον γάμο μου κρατάω ότι ήταν ένα πάρτι όπως το θέλαμε και γιορτάσαμε την αγάπη μας με φίλους και συγγενείς”.

Η Δανάη Μιχαλάκη αποκάλυψε πως δεν θα απέρριπτε την παρουσίαση εκπομπής, ωστόσο θεωρεί ότι είναι νωρίς γι’ αυτό το βήμα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου