Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νάσος Παπαργυρόπουλος για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές: Γοητεύτηκα από τον Κασσελάκη

“Είμαι 38 χρονών και έχω σχηματίσει μία πολιτική άποψη”

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε στην κάμερα του “Πρωινό” με αφορμή την επικείμενη υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γιος του γνωστού επιχειρηματία αναφέρεται στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Κασσελάκη.

“Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ το επέλεξα λόγω του Στέφανου, επειδή είδα ότι έρχεται ένας άνθρωπος «καθαρός», νέος, με φρέσκες ιδέες, που δίνει ανοίγματα στον νέο κόσμο. Έστειλα την αίτηση και μετά από μερικές εβδομάδες μου ήρθε ένα mail, χωρίς να γνωρίζω κάποιον μέσα από το κόμμα, χωρίς να έχω μιλήσει με κανέναν” είπε αρχικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

“Πιο πολύ ήθελα να δώσω ένα στίγμα και να πω ότι όσοι είστε σαν εμένα, όσοι μπορεί η οικογένειά σας να έχει χάσει την πρώτη κατοικία της, όπως την έχασε η δική μου, όσοι άνθρωποι είστε μικρομεσαίοι επιχειρηματίες… μπορούμε να προσπαθήσουμε με αυτό το κόμμα που αυτή τη στιγμή ανασυντάσσεται” τονίζει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής.

 

Δείτε επίσης: Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ήθελα να βγω ντυμένος, αλλά μου είπαν “άνοιξε το πουκάμισο”»

 

“Ο πατέρας μου προέρχεται από έναν χώρο που δεν τον λες σίγουρα Αριστερό”

“Δεν το ανακοίνωσα εγώ στον πατέρα μου, του το ανακοίνωσαν άλλοι. Ο πατέρας μου προέρχεται από έναν χώρο που δεν τον λες σίγουρα Αριστερό. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, μου είπε καλή επιτυχία. Ούτε και στη μητέρα μου άρεσε η ενασχόλησή μου με την πολιτική, μου λέει: θα σε φάει το κατεστημένο” παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

“Είμαι 38 χρονών και έχω σχηματίσει μία πολιτική άποψη. Γοητεύτηκα από την «καθαρότητα» που έχει ο Στέφανος, ήταν πολύ εγκάρδιος και είχα τη στήριξή του σε αυτό που πάω να κάνω. Είναι κοντά στις δονήσεις της κοινωνίας” σχολιάζει κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

 

Δείτε ακόμη: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Έπεσε θύμα απαγωγής στην Ινδία – «Ήταν προσχεδιασμένο»

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου