Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η αντίδραση της Ελένη Ράντου στην ρεπόρτερ: “Φέρνετε κάμερα γι αυτό;”

Η ηθοποιός φάνηκε ενοχλημένη από την παρουσία της ρεπόρτερ της εκπομπής

Η κάμερα της “Super Κατερίνα” συνάντησε την Ελένη Ράντου, θέλοντας η ρεπόρτερ να αποσπάσει μία δήλωσή της για το remake της σειράς “Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή”.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το δημοφιλές σήριαλ του MEGA, το οποίο είχε προκαλέσει αίσθηση τόσο με τα ζητήματα έμφυλης βίας που έθιγε όσο και για τις καυστικές και διαχρονικές ατάκες, αναμένεται να αναβιώσει μέσα από μία κινηματογραφική ταινία, δίνοντας συνέχεια και τέλος στην ιστορία που διακόπηκε άδοξα και απρόσμενα.

Το καστ της πολυαναμενόμενης παραγωγής βρίσκεται ακόμη υπό συζήτηση, με τις τέσσερις πρωταγωνίστριες του αρχικού καστ να έχουν ξεκαθαρίσει εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν ενδιαφέρονται να έχουν καμία συμμετοχή στο νέο project που ετοιμάζεται.

 

Δείτε επίσης: Βασίλης Παπακωνσταντίνου: “Πολιορκούσα την Ελένη Ράντου και δεν έπεφτε”

 

Μία από αυτές, η Ελένη Ράντου δεν θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση της ρεπόρτερ του Alpha, η οποία την πέτυχε έξω από το θέατρο Διάνα το απόγευμα της Τετάρτης 3/4.

Η ερώτηση αφορούσε στη συλλογική σύμβαση των ηθοποιών την οποία δέχθηκε η ίδια να συνυπογράψει, στην οποία η ηθοποιός αντέδρασε:

“Και γι’ αυτό το πράγμα φέρατε κάμερα;”.

Ακολούθησε η ερώτηση που αφορούσε στην ενδεχόμενη συμμετοχή της στο remake του “Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;” η Ελένη Ράντου συνέχισε στην διαδρομή της χωρίς να απαντήσει.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου