Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νανά Παλαιτσάκη: “Μετέδιδα εκρήξεις με γκαζάκια στην Κυψέλη και από πίσω μου έτριβαν τα τζάμια”

“Δεν ξέρω πόσα επεισόδια έπαιξε ο Μητσικώστας με αυτό και δεν καταλάβαινα γιατί” περιγράφει η Νανά Παλαιτσάκη

Μια αναδρομή στην επαγγελματική της διαδρομή έκανε η Νανά Παλαιτσάκη, το πρωινό της Τετάρτης, μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο MEGA. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Τέρενς Κουίκ αλλά και τα ατελείωτα, σε διάρκεια, δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, η Νανά Παλαιτσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα δελτία του ΣΚΑΪ ήταν ατελείωτα. Ξεκινούσες, έμπαινες μέσα και δεν ήξερες σε πόση ώρα θα τελειώσεις. Θα κρατούσε μισή ώρα; Μία ώρα; Μιάμιση ώρα; Δύω ώρες παρά κάτι; Οι παρουσιαστές των ειδήσεων καθόμασταν στο στούντιο και πίσω μας ήταν η αίθουσα σύνταξης όπου μεσολαβούσε ένα τζάμι. Οι κυρίες της καθαριότητες δεν ήξεραν πόσο διαρκεί το δελτίο. Θεωρώντας λοιπόν ότι εγώ δεν ήμουν live, είχαν πάρει μια σκάλα, είχαν ανέβει επάνω και την ώρα που μετέδιδα εκρήξεις με γκαζάκια στην Κυψέλη, από πίσω οι κυρίες της καθαριότητας έτριβαν τα τζάμια. Δεν ξέρω πόσα επεισόδια έπαιξε ο Μητσικώστας με αυτό και δεν καταλάβαινα γιατί ένιωθα ότι υπήρχε μια αναταραχή, χωρίς όμως να μπορώ να βλέπω ότι πίσω υπήρχε ένα σουρεαλιστικό πλάνο».

«Με τον Τέρενς Κουίκ, όταν μεταδίδαμε από την Γενεύη, τη συνάντηση του υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ και του υπουργού εξωτερικών του ΙΡΑΚ, ενώ ακόμα συνεδρίαζαν, εγώ ήμουν στημένη έξω από τον χώρο που συνεδρίαζαν με τον Τέρενς και ήμασταν έτοιμη να συνδεθούμε με την Αθήνα γιατί θα ήταν το μοναδικό δελτίο που θα έβγαινε μέσω δορυφόρου. Όπως είμαι λοιπόν στημένη δίπλα του, υπήρχε απόσταση στο ύψος και λέει τότε ο διευθυντής φωτογραφίας «στοπ, η Νανά δεν είναι στο πλάνο». Σέρνουν δύο καφάσια από μπύρες, με ανεβάζουν επάνω και αρχίζει η μετάδοση.

«Έβλεπα δίπλα μου τους ξένους ανταποκριτές να είναι σκασμένοι στα γέλια! Γιατί εκείνοι ήξεραν τι γινόταν, οι τηλεθεατές βέβαια δεν κατάλαβαν ποτέ τίποτα. Εκτός από τους πολύ έμπειρους συνεργάτες στο κοντρόλ» πρόσθεσε, επίσης, η Νανά Παλαιτσάκη στην ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου