Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Διαφωνώ με την Φαίη Σκορδά, δεν γίνεται να προσβάλλεις τηλεοπτικά μία γυναίκα

“Αυτό που έγινε στον τηλεοπτικό αέρα, για εμένα είναι απαράδεκτο”

Το πρωί της Τετάρτης στην “Super Κατερίνα” σχολίασαν τις δηλώσεις που έκανε η Σάννυ Μπαλτζή υπέρ των όσων είπε ο Νίκος Καρβέλας στην συνέντευξη που έδωσε στην Νίκη Λυμπεράκη στην “Μεγάλη Εικόνα”.

Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που μίλησε ο Νίκος Καρβέλας στην παρουσιάστρια του MEGA και διαφώνησε και με την Φαίη Σκορδά, η οποία ανέφερε χθες Τρίτη 2/4 πως θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της Νίκης Λυμπεράκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

 

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: “Πολύ θα ήθελα να είμαι στην θέση της Νίκης Λυμπεράκη”

 

“Ειδικά οι γυναίκες πρέπει να την στηρίξουμε”

“Νομίζω ότι κάπου διάβασα και μου κάνει εντύπωση. Η Φαίη Σκορδά είπε ότι θα ήθελε να είναι στη θέση της Νίκης Λυμπεράκη γιατί ήθελε να πει κάποια πράγματα ο Καρβέλας και δεν το αντιληφθήκαμε. Όχι, εγώ διαφωνώ και με την Σάννυ και με την Φαίη, αν το είπε έτσι ακριβώς και το λέω με σεβασμό. Δεν γίνεται να προσβάλλεις τηλεοπτικά μία γυναίκα όπως είναι η Λυμπεράκη και όλο αυτό να το επικροτούμε” ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

“Ο Καρβέλας είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, έχει κάνει επιτυχίες, είναι συνθέτης, αλλά αυτό που έγινε στον τηλεοπτικό αέρα να μην την αφήνει να μιλήσει, να την προσβάλει, να μειώνει τη νοημοσύνη της και τον επαγγελματισμό της για εμένα είναι απαράδεκτο. Και ειδικά οι γυναίκες πρέπει να τη στηρίξουμε” τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας για Νίκο Καρβέλα: “Ήταν αγενής, δε μπορείς να προσβάλλεις στα μούτρα μία γυναίκα”

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου