Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη: “Φοβάμαι τα αγάλματα, τόσα χρόνια ψυχοθεραπεία και δεν το έχω ξεπεράσει”

“Είναι η μόνη φοβία που έχω με ό,τι είναι ανθρωπόμορφο και κάποιου μεγέθους δεν περνώ από πολύ κοντά” δήλωσε η Βαλέρια Κουρούπη.

Την Βαλέρια Κουρούπη υποδέχθηκαν σήμερα στο Πρωίαν σε είδον και μίλησε για την περίεργη φοβία που έχει.

«Είναι η μόνη φοβία που έχω με ό,τι είναι ανθρωπόμορφο και κάποιου μεγέθους δεν περνώ από πολύ κοντά. Δηλαδή, στο μουσείο της Ακρόπολης δεν πήγα κοντά στην καρυάτιδα. Μην το ψάχνεις. Έχω κάνει τόσα χρόνια ψυχοθεραπεία και δεν έχει περάσει» είπε αρχικά η Βαλέρια Κουρούπη και πρόσθεσε: «Πηγαίνω στα μαγαζιά με τα ρούχα και κάνω κύκλο από τις κούκλες».

Στη συνέχεια ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό που έχει ζήσει νομίζοντας πως ένα άνθρωπος ήταν κούκλα.

Για την προσωπική της ζωή, ανέφερε:

«Άργησα να ανακοινώσω το παιδί μου την σχέση μου, γιατί το παιδί μου είναι πιο σοβαρό από τους άλλους. Δεν ήθελα να του συστήσω έναν άνθρωπο σαν σύντροφο και να τελειώσει γρήγορα. Ήθελα να σιγουρευτώ ότι θα έχει πιθανόν μια διάρκεια.

Ο γιος μου είναι 20 χρόνων, σπουδάζει εδω, έχει μια σχέση και έχουμε μια πολύ ωραία σχέση με τη σχέση. Είμαστε σαν συγκάτοικοι τώρα με τον γιο μου. Έχει πολύ ωραία αξία, γιατί είναι ενήλικος και συνεννοούμαστε για το τι θα φάμε, τα οικονομικά μας. Θαυμάζω την καλοσύνη και την αποδοχή του γιου μου για τα πλάσματα όλου του κόσμου.

Δεν είναι περίεργο που έχουμε μια καλή σχέση με τον πρώην σύντροφο μου και πατέρα του γιου μου. Γιατί πρέπει να σκοτωθείς με τον άλλον που έχεις κάνει μια επιλογή ζωής και να την απορρίψεις πλήρως; Είχαμε κάνει προσπάθειες για να σώσουμε τη σχέση μας αλλά πρέπει να ξέρεις ποτέ δεν έχει άλλο ψωμί το πράγμα».

Επίσης μίλησε για την ηθοποιία και δύσκολες στιγμές των ηθοποιών, τι είπε:

«Δεν μου έχει συμβεί το ακραίο που έχουν ζήσει συνάδελφοι που έχουν χάσει δικό τους άνθρωπος και πάνε και παίζουν στο θέατρο. Αλλά μου έχει συμβεί με το παιδί πάρα πολύ άρρωστο στο νοσοκομείο αλλά και με προσωπικά θέματα. Είναι όμως μια μορφή ψυχοθεραπείας, δηλαδή είναι μέχρι να πας να παίξεις. Μετά ηρεμείς και γείωνεσαι, μπορεί να τελειώσει η παράσταση και να δεις το πράγμα αλλιώς».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου