Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Σκορδά για Σέρχιο Αραούχο: “Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι…”

Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ

Η Φαίη Σκόρδα το μεσημέρι της Δευτέρας, στον αέρα του “Fays Time” θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών με τον Σέρχιο Αραούχο.

Όταν η παρουσιάστρια ανάρτησε μια φωτογραφία της από την Ρώμη με αναφορά στον ποδοσφαιριστή, δημοσιεύματα άρχισαν να διερωτώνται εάν τρέχει κάτι ανάμεσα τους.

Ένα tag που έκανε σε φωτογραφία της από την Ιταλία, πυροδότησε μια έντονη φημολογία περί σχέσης της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

 

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: “Δεν είμαι αφεντικό, σας έχω συνεργάτες”

 

“Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η έκταση”

“Καμιά φορά απορώ αν είναι από άγνοια… Ξεκινάς έτσι και με αναγκάζεις να πω κάτι τώρα. Τι να πω; Τα είπα. Συνηθισμένη είμαι, αυτή την δουλειά κάνω και με χιούμορ το αντιμετωπίζω, αλλά όταν κάτι το ξεκαθαρίζεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι, ούτε με ενοχλεί. Αυτό έχει να κάνει με μία φίλη μου που είναι σχεδιάστρια μόδας και είχε μια συνεργασία με το συγκεκριμένο ρούχο που ανήκει σε μία συλλογή. Αν ήταν κάτι το οποίο θα ήθελα να επικοινωνήσω, δεν είναι κάτι κακό, θα το επικοινωνούσα. Απλώς μου έκανε μεγάλη εντύπωση η έκταση. Κυρίως οι αθλητικογράφοι από ό,τι καταλαβαίνω” κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου