Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη για Μαρίνα Πατούλη: “Όλες οι γυναίκες πέφτουμε στην παγίδα των social media”

“Πρέπει να είναι πάρα πολύ βασανιστικό να μην σου αρέσει ο εαυτός σου”

Η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Δευτέρας στο “Mega Καλημέρα” ξέσπασε με αφορμή τις φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, καθώς όπως υποστηρίζεται εμφανίζεται εντελώς παραμορφωμένη από τα φίλτρα.

“Μιλάμε για απόλυτη απόρριψη του εαυτού σου. Είναι σοβαρό αυτό. Εγώ πάντως στεναχωριέμαι γιατί θεωρώ ότι πρέπει να είναι πάρα πολύ βασανιστικό να μην σου αρέσει καθόλου ο εαυτός σου. Το λέω στην κυρία Πατούλη, αλλά και στα νέα κορίτσια να πετάξουν αυτό το πράγμα από πάνω τους. Άμα σου αρέσει ο εαυτός σου, έχεις και το θάρρος να τον δείξεις όπως είναι. Αυτό που είμαι, οφείλω να το αγαπάω για να είμαι ευτυχισμένη. Είναι λάθος όνειρο το να θες να είσαι κάτι που δεν είσαι. Όνειρο είναι να αγαπάς αυτό που πραγματικά είσαι, για να νιώθεις καλά” είπε η παρουσιάστρια.

 

Δείτε επίσης: Μαρίνα Πατούλη: “Η χειρότερη περίοδος ήταν όταν στοχοποιήθηκε η οικογένειά μου με τα χρυσά σαλόνια”

 

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια:

“Όλες οι γυναίκες πέφτουμε στην παγίδα των social media, είναι τρομερή παγίδα αυτό. Βλέπω νέα κορίτσια φιλτραρισμένα και λέω “Χριστέ μου”. Τι ζημιά κάνουν στην ψυχή τους με όλο αυτό το φίλτρο που χρησιμοποιούν; Για μένα θα έπρεπε να συσταθεί μια επιτροπή, να βάλει ένα μέτρο κι ένα φρένο σε όλες αυτές τις αηδίες που κυκλοφορούν εκεί έξω στο διαδίκτυο”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου