Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου για τα αρνητικά σχόλια: “Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή”

“Όλοι θεωρούσαν ότι δεν έχω λόγο να δουλέψω, αφού έχω τις επιχειρήσεις μου”

Στο πλατό της “Ελένης” βρέθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι η Αθηνά Οικονομάκου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram.

“Είναι θέμα ανθρώπου αυτό. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το κάνουν, εγώ δεν μπορώ. Δεν μου αρέσει και δεν μου ταιριάζει να εκθέτω τα προσωπικά μου. Φυσικά και κάποια πράγματα θα φανούν και προφανώς δεν μπορείς να τα κρύψεις όλα και να κρατάς εντελώς μακριά από τα φώτα την προσωπική σου ζωή, αλλά με ένα όριο που βάζει ο καθένας” είπε αρχικά η ηθοποιός και επιχειρηματίας.

Η Αθηνά Οικονομάκου είπε στη συνέχεια:

“Ο κόσμος όσο έχει ανάγκη να βλέπει ωραίες εικόνες, άλλο τόσο υπάρχουν και άνθρωποι που αυτό τους ξενίζει και τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή που δεν παίρνουν ικανοποίηση από την καθημερινότητά τους… Οπότε ο καθρέφτης τους, ότι «κοίτα πόσο ευτυχισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη ενώ εγώ τι ζω στην καθημερινότητά μου, πόσο δυστυχής είμαι, χωρίς χρήματα, χωρίς δουλειά, χωρίς προσωπική ευχαρίστηση…»”.




 

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: Απαντά για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

 

“Όλοι θεωρούσαν ότι δεν έχω λόγο να δουλέψω, αφού έχω τις επιχειρήσεις μου”

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε επίσης:

“Υπάρχουν και άλλοι που σου λένε πόσο ωραίο είναι που ανεβάζεις ωραίες εικόνες. Υπάρχουν και άνθρωποι που η προσωπική τους δυστυχία τους έχει κάνει να τα βλέπουν όλα με αυτή τη ματιά της αμφισβήτησης, της ζήλιας, της κακίας”.

“Φέτος δεν είχα πολλές προτάσεις για τηλεόραση, γιατί πιστεύω ότι όλοι θεωρούσαν ότι δεν έχω λόγο να δουλέψω, αφού έχω τις επιχειρήσεις μου. Η δουλειά μου δεν είναι το Instagram, δεν ζω από το Instagram. Ο κόσμος πιστεύει ότι αφού βγάζω τα προς το ζην με αυτόν τον τρόπο, ότι για ποιο λόγο να κάνω 10 ώρες γύρισμα τη μέρα και να ταλαιπωρούμαι; Αυτό πιστεύουν. Εγώ δεν έχω δείξει ποτέ ότι θέλω να σταματήσω τη δουλειά μου, αυτό με ευχαριστεί, αυτή είναι η αληθινή μου δουλειά”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου