Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

H σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα για την υγεία του: “Νιώθω ότι δεν συμβαίνει σε εμάς”

“Ευτυχώς ήταν με κόσμο”

Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιμετωπίζει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, καθώς χθες Πέμπτη 28/3 έπαθε έμφραγμα κατά την διάρκεια των προβών στο “J2US”.

Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος και η καταστασή του κρίνεται σοβαρή.

Η σύζυγός του, Κατερίνα, μίλησε στην “Super Κατερίνα” για την πορεία της υγείας του, αναφέροντας πως οι γιατροί της είπαν πως ο Δημήτρης Κόκοτας έχει πολύ δυνατό οργανισμό.

 

Δείτε επίσης: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

 

“Οι γιατροί μου λένε ότι έχει έναν πολύ γερό οργανισμό και ότι θα πάνε όλα καλά, αλλά ακόμα περιμένουμε. Δεν έχουμε ακόμα νέα. Είναι καθησυχαστικοί. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπανε ότι έχει μία αδιαθεσία χωρίς πολλές λεπτομέρειες, ωστόσο το ένστικτο πάντα υπάρχει. Έτρεξα. Νιώθω ότι δεν συμβαίνει σε εμάς. Πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Δεν είχε τίποτα, κανένα πρόβλημα. Είχε κάνει γενικές εξετάσεις. Ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ προσεκτικός, γυμνάζεται, δεν καπνίζει -ίσως λίγο παλιότερα- αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει. Για αυτό λιγότερο άγχος και πίεση. Να μην μας νοιάζει τι λένε και κάνουν οι άλλοι στη ζωή μας. Είναι πολύ μικρή η ζωή και ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του και δεν σχολιάζουμε κανέναν, ούτε αφήνουμε να μας αγγίξει. Θεωρώ ότι αυτά επηρεάζουν όλους μας. Ευτυχώς ήταν με κόσμο. Αν συνέβαινε όσο ήμασταν μαζί, δεν θα ήξερα πως να το αντιμετωπίσω” ανέφερε η σύζυγός του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου