Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: “Αυτή είναι η αλήθεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο”

Δείτε τι είπε στον αέρα της εκπομπής

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης, στην “Super Κατερίνα“, θέλησε να ξεκαθαρίσει τις φήμες που κυκλοφορούν για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την απομάκρυνσή του από την εκπομπή.

“Θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας όπως πάντα και καμία φορά αυτό το έχω πληρώσει με την ειλικρίνειά μου, αλλά τα λέμε όλα εδώ πέρα και όλη η εκπομπή δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα. Επειδή διαβάζω, ακούω και ρωτάτε κιόλας για τον Ανδρέα, δεν έχει αποχωρήσει και ούτε έχει φύγει από την εκπομπή και δεν έχει τσακωθεί ούτε με τον Γιάννη, ούτε με την Χρίσλα, ούτε με τον Θέμη, ούτε με εμένα, ούτε με καμία διοίκηση και κανένα κανάλι, ούτε και με τον Γρηγόρη. Όλα είναι μία χαρά” είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

 

Δείτε επίσης: Η έκρηξη του Ανδρέα Μικρούτσικου: “Κακώς το άρχισα και το τελειώνω!”

 

“Η εταιρία παραγωγής, η Barking Well έχει πάρει μία απόφαση να αξιοποιηθεί ο Ανδρέας και σε άλλα δύο project, τα οποία δεν ξέρω αν θα γίνουν στον Alpha. Τα project ετοιμάζονται εδώ και καιρό και είναι πολύ σημαντικός για να αξιοποιηθεί όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά και σε ρόλο περιεχομένου. Θα τον βλέπετε εδώ κάποιες φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις δουλειές που έχει με την εταιρία παραγωγής για αυτά τα project. Δεν αποφάσισε ο ίδιος να φύγει από καμία εκπομπή ούτε αποφασίσαμε εμείς να φύγει από εδώ ο Ανδρέας. Θα είναι μαζί μας τις επόμενες ημέρες και κάποιες φορές την εβδομάδα. Δεν γίνεται να είναι κάθε ημέρα εδώ και μετά σε άλλα δύο project. Αυτή είναι η αλήθεια, θα τον δείτε και τις επόμενες ημέρες και ρωτήστε και τον ίδιο και να μην ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Πάντα ρε παιδιά κάτι κακό. Μπορεί να είναι κάτι όμορφο. Ο Ανδρέας θα είναι σε κάτι διαφορετικό, που μπορεί να το θέλει περισσότερο κι ο ίδιος. Γιατί ντε και καλά να γράψουμε κάτι αρνητικό;” πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου