Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

“Το Πρωινό”: Η σπόντα του Γιώργου Λιάγκα – “Είναι προσβλητικό! Νευριάζεις εσύ αντί να νευριάσω εγώ;”

Δείτε το απόσπασμα

Το πρωί της Τετάρτης στο “Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε να μιλάει για το ρεπορτάζ με το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου κατά του Μάρκου Σεφερλή, όμως μια διόρθωση που έκανε η Φωτεινή Πετρογιάννη προκάλεσε εντάσεις…

“Όταν ο Σεφερλής είδε τον Τριαντάφυλλο, δεν το έπαιξε το νούμερο αυτό” είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας με την δημοσιογράφο να αντιστρέφει τα ονόματα.

“Εγώ νόμιζα ότι ήθελες να πεις όταν ο Τριαντάφυλλος είδε στο κοινό το Μάρκο Σεφερλή” είπε και ο παρουσιαστής της είπε ότι πρέπει να ακούει προσεκτικά αυτά που λέει.

“Εντάξει Γιώργο μου πώς κάνεις έτσι, σιγά το πια το πράγμα, συνέχισε, καταλάβαμε, σου ζητάω συγνώμη αν ήταν τόσο σημαντικό για να νευριάσεις” του είπε η δημοσιογράφος με εκείνον να απαντά:

“Δεν νευρίασα”.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: “Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι είμαστε μια χώρα τενεκέδων”

 

Η Φωτεινή Πετρογιάννη του είπε αμέσως μετά: “Εγώ όμως νευριάζω όταν το κάνεις αυτό γιατί είναι προσβλητικό, αλλά εντάξει…”.

“Να σου πω κάτι, Φωτεινή. Λέω κάτι, το διορθώνεις γιατί είναι λάθος νομίζεις. Εγώ το ξαναλέω γιατί αυτό είναι το σωστό. Και να νευριάσεις εσύ, αντί να νευριάσω εγώ; Δες το λίγο αυτό. Για να μην τσαντιστείς εσύ να μην διορθώνουμε τα λάθη σου; Σου ζητάω συγνώμη λοιπόν. Άμα κάνεις λάθη εσύ, να μην τα διορθώνουμε για να μην τσαντιστείς. Να το ακούσουμε κι αυτό!” κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου