Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αλίνα Κωτσοβούλου: “Όταν με παίρνει τηλέφωνο ο Στάθης, λέω στον άντρα μου ότι με παίρνει ο άλλος μου σύζυγος”

“Το μεγαλύτερο διάλειμμα που έχω κάνει επαγγελματικά ήταν όταν γέννησα την κόρη μου. Τότε είχα το άγχος μήπως με ξεχάσουν”

Την Αλίνα Κωτσοβούλου συνάντησε η κάμερα του Happy Day στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του Alpha «Σασμός». Η τηλεοπτική «Άννα» από την Άνω Ποριά μίλησε στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη για την εξέλιξη του ρόλου της, τη χημεία που τη δένει με τον Στάθη Μαντζώρο, ενώ αποκαλύπτει και την ατάκα που λέει περιπαικτικά στον σύζυγό της κάθε φορά που την καλεί ο συνάδελφός της στο τηλέφωνο.

«Αυτές τις μέρες θα δούμε μία πλευρά της Άννας που δεν έχουμε δει ως τώρα, πιο συναισθηματική απέναντι στον άντρα της, θα δούμε πιο προσωπικές στιγμές. Η Άννα και ο Παντελής είναι ένα ενεργό ζευγάρι, γι’ αυτό και έχουν νεύρα, γι’ αυτό και τσακώνονται. Αν δεν σε ενδιαφέρει ο άλλος, δεν τσακώνεσαι», περιγράφει για τον ρόλο της η Αλίνα Κωτσοβούλου.

«Ο Στάθης (Μαντζώρος) είναι απίθανος και ανεξάντλητος. Έχουμε γίνει ένα β’ ζευγάρι. Αν με πάρει τηλέφωνο, λέω στον άντρα μου: με παίρνει ο άλλος μου σύζυγος, ο τηλεοπτικός. Έχουμε μία πολύ αρμονική σχέση», αποκαλύπτει χαριτολογώντας η ηθοποιός για τον συνάδελφό της στον «Σασμό».

«Το μεγαλύτερο διάλειμμα που έχω κάνει επαγγελματικά ήταν όταν γέννησα την κόρη μου. Δεν ήταν μεγάλο όμως. Τότε είχα το άγχος μήπως με ξεχάσουν ο κόσμος και οι συνάδελφοι. Αν μου έλεγε κανείς ότι «μην ανησυχείς, σε 3 χρόνια από τώρα θα σε περιμένει ένα συμβόλαιο», δεν θα είχα την ανησυχία και θα είχα καθυστερήσει», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Αλίνα Κωτσοβούλου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου