Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μέσα από το νοσοκομείο

Δείτε τι ανέβασε στα social media η παρουσιάστρια

Το πρωί της Παρασκευής, η Δανάη Μπάρκα επιβεβαίωσε μέσα από την εκπομπή της, πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης νοσηλεύεται μετά από έμφραγμα που υπέστη την Τετάρτη το βράδυ.

Η παρουσιάστρια του MEGA έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από την περιπέτεια του 65χρονου ηθοποιού, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

“Υπέστη ένα έμφραγμα την Τετάρτη το βράδυ, τώρα όμως είναι καλά, όσο καλά μπορεί να είναι σε μία τέτοια κατάσταση. Συνέβη εντελώς ξαφνικά που όμως ευτυχώς δεν ήταν μόνος, οπότε αντιλήφθηκαν εντελώς τυχαία ότι κάτι δεν πάει καλά. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις και στιγμές” είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη του “Πάμε Δανάη”.

 

Δείτε επίσης: Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα – Όσα ανέφερε η Δανάη Μπάρκα

 

Η παρουσιάστρια του MEGA, λόγω της ιδιαίτερα στενής σχέσης που διατηρεί η ίδια αλλά και η μητέρα της με τον ηθοποιό, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, στηρίζοντάς τον σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Δανάη Μπάρκα επισκέφθηκε ξανά τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, ανεβάζοντας μάλιστα μία φωτογραφία με το χέρι της να σφίγγει το δικό του τρυφερά.

“Το χέρι μου φτιάχτηκε για να κρατάει το δικό σου. Σ’ αγαπάω” έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου