Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άγγελος Βουράκης σε Φαίη Σκορδά: “Με σκύλο δεν βρίσκεις ποτέ άντρα…”

“Έχω σοβαρή άποψη για το θέμα”

Ο Μίκυ, ο σκύλος της Φαίης Σκορδά, θέλησε να καλησπερίσει τους τηλεθεατές σήμερα Πέμπτη, μαζί με την παρουσιάστρια όπως φάνηκε…

Ο αγαπημένος της σκύλος ήθελε παιχνίδια και το ζητούσε από την Φαίη Σκορδά με τον τρόπο του, ενώ η παρουσιάστρια χαιρετούσε το τηλεοπτικό κοινό.

Με αφορμή αυτό, ξεκίνησε μία συζήτηση για το αν η αγάπη προς τα ζώα επηρεάζει τις ανθρώπινες σχέσεις και ο Άγγελος Βουράκης είπε απίστευτη ατάκα προς στην Φαίη Σκορδά.

“Η συγκατοίκηση με δύο γατιά είναι τρέλα” είπε αρχικά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ με τον Άγγελο Βουράκη να της απαντά:

“Τώρα ειπώθηκε μια μεγάλη αλήθεια από το υπερπέραν, με σκύλο δεν βρίσκεις άντρα. Έχω σοβαρή άποψη για το θέμα. Σου τρώει πάρα πολύ χρόνο και φροντίδα που θα μπορούσες να δώσεις σε έναν άλλον άνθρωπο”.

“Διώξε τις γάτες να έρθει καμιά γυναίκα λέει η μάνα μου. Η αγάπη είναι ανεξάντλητη” συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Φαίη Σκορδά να παίρνει τον λόγο:

“Η αγάπη πολλαπλασιάζεται. Είναι εκμάθηση αυτό… Όταν έχεις δύο παιδιά δεν δίνεις λιγότερη αγάπη στο δεύτερο. Μην το λέτε αυτό κυρία Κωνσταντάρα, οι γάτες τον κάνουν πιο τρυφερό ενώ αν ήταν μόνος του θα ήταν πιο ξινός”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου