Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη για Αναδιώτη: “Δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του”

“Λίγο να τον ήξερες στο παρελθόν, δεν θα το περίμενες αυτό”

Ο Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε συνέντευξη στο “ΜEGA Καλημέρα” και μίλησε για την σχέση του με τον Θεό, τον μοναχισμό, τα ομοφοβικά σχόλια που έχει κάνει αλλά και την υποψηφιότητά του για το Ευρωκοινοβούλιο με το κόμμα της “Νίκης”.

“Στο συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα (σ.σ. για την ισότητα στον γάμο) είχα συμμετοχή. Με πλησίασε ο κ. Νατσιός, είδα πράγματα που μου άρεσαν, ταιριάζαμε σε πάρα πολλές απόψεις και ήρθαμε πιο κοντά και μου έγινε η πρόταση. Πολλοί μου έστειλαν προσωπικό μήνυμα και μου εύχονταν να γίνω ευρωβουλευτής. Έχω συνεργαστεί με ομοφυλόφιλους. Θα ξαναζητήσω συγγνώμη μέσα από την ψυχή μου αν έχω προσβάλει ποτέ κάποιον. Η θρησκεία μου λέει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία, αυτό πιστεύω. Η σεξουαλική πράξη δύο ομοφυλόφιλων είναι αμαρτία όπως και ανάμεσα σε δύο ετεροφυλόφιλους όταν την κάνουν εκτός γάμου”.

Όπως λέει ο ίδιος:

“Ο Νίκος Αναδιώτης είναι πάρα πολύ αμαρτωλός. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι η μοναδική αμαρτία, η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η κατάκριση. Είμαι αμαρτωλός γι’ αυτό πάω στην εκκλησία, αν ήμουν άγιος δε θα πήγαινα. Η Εκκλησία είναι θεραπευτήριο, είναι το νοσοκομείο της ψυχής μου. Τώρα είναι περίοδος νηστείας, εδώ θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη;” συμπληρώνει.

 

Δείτε επίσης: “Ήσουν ο λόγος που πήγα κι έκανα εξετάσεις” – Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη στον Γιώργο Καραμίχο

 

“Δε χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος”

Ο δημοφιλής ηθοποιός λέει:

“Είμαι ζευγάρι με μια σύζυγο που την αγαπώ, την τιμώ πάνω από τον εαυτό μου και τα παιδιά μου. Δεν πράττω χωρίς τη συμφωνία της. Νιώθω μια ευλογία ότι υπήρχε αυτή η αποκάλυψη στη ζωή μου, ο Θεός αποκαλύπτεται στον άνθρωπο”.

Για τα σχόλια που έχει κάνει σχετικά με την ομοφυλοφιλία σημειώνει:

“Δε θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ρατσιστή, ούτε ομοφοβικό. Θεωρώ ότι αν ήμουν ανύπαντρος θα σκεφτόμουνα ακόμα και τον μοναχισμό. Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει ‘διαφορετικά’, θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του. Δε χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου”.

 

“Έχει μία νεύρωση με τις αμαρτίες”

Αφού προβήθηκαν οι δηλώσεις του η Ελεονώρα Μελέτη είπε:

“Είμαι λίγο μουδιασμένη. Είμαι λίγο μουδιασμένη γιατί ακούω απόψεις με τις οποίες δε συμφωνώ, παρόλα αυτά οφείλω να τις δεχτώ γιατί είναι απόψεις ενός ανθρώπου που σέβομαι αλλά δεν νιώθω ότι μπορώ να συναντηθώ κάπου μαζί του”.

Στην πορεία, η Ελεονώρα Μελέτη είπε:

“Λίγο να τον ήξερες στο παρελθόν, δεν θα το περίμενες αυτό. Δε μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του που τον έκανε να αλλάξει τόσο”.

Μετά από σχόλια των συνεργατών της ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοιες δηλώσεις, η παρουσιάστρια ανέφερε:

“Εισπράττω ότι έχει μία νεύρωση με τις αμαρτίες. Που η αμαρτία δεν είναι απαραίτητα κακή, γιατί στη ζωή μας έχουμε έρθει για να κάνουμε και τα λάθη μας και τις κακές επιλογές μας για να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Δεν μπορώ να βαφτίσω αμαρτία στη ζωή κάτι, εκτός αν σκοτώσεις έναν άνθρωπο”.

 




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου