Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δήμος Αναστασιάδης για Τζένη Θεωνά: “Είμαστε κουλοί και ζηλεύει ο ένας τον άλλον”

“Ποτέ δεν θα αποδεχτεί κανείς από τους δυο μας την δουλειά του άλλου”

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” τόσο για την προσωπική του ζωή και την σχέση με την Τζένη Θεωνά, την συνεργασία με τον Γιώργο Νταλάρα ενώ εξήγησε και τους λόγους που δεν θα ήθελε να βρεθεί σε κριτική επιτροπή τάλεντ σόου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Αναστασιάδης εξήγησε:

“Έχω περάσει από το κομμάτι του τάλεντ σόου οπότε ξέρω πόσο επώδυνο είναι και πόσο δύσκολο. Δεν είμαι πάρα πολύ φαν για να βρεθώ σε κριτική επιτροπή. Στεναχωριέσαι από τα σχόλια και όταν είναι εκεί το παιδί, όλα κρέμονται εκείνη τη στιγμή από τα χείλη του κριτή και νιώθει έναν κόσμο να διαλύεται. Όταν δηλαδή το απογοητεύσει ή κάτι του πει το οποίο θα το στεναχωρήσει”.

 

Δείτε επίσης: Δήμος Αναστασιάδης: “Απαγορεύεται η μουσική στο σπίτι μας”

 

“Ο θαυμασμός είναι κάτι υπέροχο”

Για τον Γιώργο Νταλάρα είπε:

“Έχω συνεργαστεί μια φορά με τον Γιώργο Νταλάρα, τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένας καλλιτέχνης ο οποίος έχει κάνει μια τεράστια διαδρομή και νομίζω ότι το έργο του είναι μεγαλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Για εμάς που έχουμε μελετήσει πάνω σε αυτό, όλα τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν”.

“Οι θαυμάστριες είναι πάντα ευπρόσδεκτες και μακάρι να τις έχουμε για πάντα γιατί ο θαυμασμός είναι κάτι υπέροχο. Όταν ερωτευτήκαμε με την Τζένη, ξέραμε ακριβώς τι δουλειά κάνει ο ένας και τι δουλειά κάνει ο άλλος. Οπότε θα ήταν λίγο κουλό να ζηλεύει ο ένας τον άλλον. Βέβαια στην πορεία καταλάβαμε ότι είμαστε κουλοί και ζηλεύει ο ένας τον άλλον και νομίζω ότι ποτέ δεν θα αποδεχτεί κανείς από τους δυο μας την δουλειά του άλλου” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δήμος Αναστασιάδης.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου