Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Δεν καταφέρνω όταν στενοχωρηθώ και εκνευριστώ να…”

Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια για το NLP

Η Κατερίνα Σαλάκα μίλησε στην κάμερα του “Happy Day“, η οποία από ξεναγός έχει γίνει Tik Toker και μεταδίδει θετική σκέψη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για το γεγονός ότι κάνει NLP και αναρωτήθηκε πως μπορείς να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο στο μονοπάτι της θετικής σκέψης.

“Είμαστε στο ίδιο μήκος και μου αρέσει. Αυτό που εισπράττω από εσένα είναι ότι είσαι μέσα στη μαρμίτα του NLP με τη θετική ενέργεια. Αυτό πώς το αντιμετωπίζεις, όταν υπάρχουν εξωτερικά ερεθίσματα και το χάνεις; Γιατί κι εγώ είμαι γύρω στα 15 χρόνια στο μονοπάτι της θετικής σκέψης και δεν καταφέρνω όταν στενοχωρηθώ και εκνευριστώ να το πρεσβεύω πάντα” ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε παρακάτω:

“Όλοι αυτοί που θέλουν να ξεκινήσουν να ασχολούνται με τη θετική σκέψη, βάζουν κάποιους στόχους σχεδόν άπιαστους. Δηλαδή, είμαι η σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, γίνομαι εμίρης του Κατάρ και έχω δέκα Porsche. Όχι ότι δεν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε, αλλά όταν βάζεις ένα στόχο οριακά άπιαστο είναι σαν να θέλεις να απογοητευτείς από αυτό”.

 

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Θυμάμαι που ερχόμουν για πρεμιέρα έγκυος 5 μηνών κι έλεγα πού πάω…”

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου