Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

“Σπίτι με το MEGA”: Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Χρήστο Μενιδιάτη

Αύριο Σάββατο 16/3 στις 22.10

Μια βραδιά με κέφι, ζωντάνια και μεγάλες επιτυχίες έρχεται το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 22:10 στο «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια της μουσικής εκπομπής και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είπε για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τη βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA»:

«Αισθάνομαι υπέροχα, είναι μία εκπομπή που αγαπάω πάρα πολύ και που μας έκανε τόσο ωραία παρέα στην καραντίνα. Κάνουμε πολύ ωραία παρέα και ο κόσμος θα καταλάβει ότι αυτή η αλήθεια που βγάλαμε δεν είναι στημένη. Δεν είναι προσποιητή. Είναι πολύ ωραία τηλεοπτική συγκυρία για εμένα».

Ο Χρήστος Μενιδιάτης δήλωσε:

«Μια πολύ όμορφη παρέα, πραγματικά περνάμε φανταστικά με τον Γιώργο Τσαλίκη και με εκλεκτούς καλεσμένους. Νομίζω είναι από τις φορές που χαίρομαι πολύ».

Δίπλα τους θα βρεθούν η Σοφία Βόσσου, η Μαριάντα Πιερίδη, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ο συνθέτης Κώστας Μηλιωτάκης. Special guest, η Μαριώ. Στη βραδιά συμμετέχουν ο Βασίλης Οικονόμου και η Χρύσα Μπανδέλη.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία και πιστεύω ότι θα περάσουν πολύ καλά όσοι θα δουν την εκπομπή αυτή. Χάρηκα γιατί είχαμε νεολαία, η οποία συμμετείχε μαζί μας. Αγαπούν το ρεμπέτικο, το θέλουν και το βλέπω έμπρακτα», αποκάλυψε η Μαριώ.

Η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε:

«Είναι μία πάρα πολύ όμορφη ιδέα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ που με κάλεσαν στην παρέα τους».

Λαμπεροί καλεσμένοι συμπληρώνουν την παρέα, τραγουδούν και διασκεδάζουν: Ιφιγένεια Τζόλα, Λάκης Γαβαλάς, Χριστίνα Παππά, Γωγώ Καλύβα, Ρία Τσοχαντάρη, Κάτια Ταραμπάνκο, Έλσα Τόλη, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Χατζηγεωργίου, κ.ά.

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε:

«Με τον πατέρα του Μενιδιάτη ήταν φίλος ο πατέρας μου. Πήγαινα και τον άκουγα και τώρα ακούω τον γιο. Με τον Τσαλίκη έχουμε κάνει πολλά “σε, σε, σε”».

Η Χριστίνα Παππά, με τη σειρά της, σημείωσε: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη. Η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω. Με έχει βοηθήσει και με έχει στηρίξει. Είναι η αληθινή σταρ της ελληνικής τηλεόρασης».

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου