Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Eurovision 2024 – Γιώργος Κατσαρός για το “Ζάρι”: “Δεν θα το έστελνα να εκπροσωπήσει τη χώρα μου”

Τι αποκάλυψε για το φόρεμα της Καίτης Γαρμπή;

Ο Γιώργος Κατσαρός μίλησε στην κάμερα της “Super Κατερίνα” για το “Ζάρι” που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στην Eurovision, για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού και για ένα περιστατικό που έιχε συμβεί με το φόρεμα της Καίτης Γαρμπή όταν εκπροσώπησε την χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό στο Μίλστριτ της Ιρλανδίας.

“Το συγκεκριμένο τραγούδι δεν θα το έστελνα να εκπροσωπήσει τη χώρα μου. Είναι πολύ ωραία τραγουδισμένο από τη Μαρίνα Σάττι, αλλά δεν βλέπω να αντιπροσωπεύει τον χώρο μου, την ελληνική μουσική” σχολιάζει αρχικά ο Γιώργος Κατσαρός.

 

Δείτε επίσης: Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: “Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν;”

 

“Καλλιτεχνικό, τηλεοπτικό πείραμα”

“Πρόκειται για δοκιμαστικό εύρημα, έτσι το είδα εγώ, ότι κάνουμε μία δοκιμή σε ένα είδος που κανένας δεν περίμενε. Γενικά το τραγούδι της Eurovision είναι αυτό που λέμε «για μια χρονιά ακόμη». Εύχομαι να βγω ψεύτης αλλά δεν βλέπω να… περπατάει” προέβλεψε ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης.

“Το βίντεο κλιπ μου άρεσε, είναι ωραία δουλειά αλλά έτερον εκάτερον. Το βλέπω ως ένα καλλιτεχνικό, τηλεοπτικό πείραμα” έκλεισε το σχόλιό του για το «Ζάρι» ο Γιώργος Κατσαρός.

 

“Δεν ήθελε να το δούμε μήπως και της το απαγορεύσουμε”

“Πριν φύγουμε από την Ελλάδα, είχε γίνει ένας έλεγχος στα κοστούμια που θα φορούσαν όλοι από τη συμμετοχή εκτός της Καίτης, εκεινής δεν είχε έρθει. Της λένε από την ΕΡΤ «πρέπει να το δούμε πρώτα», τους απάντησε: μην ανησυχείτε, δεν είναι τίποτα. Δεν ήθελε να το φέρει να το δούμε μήπως και της το απαγορεύσουμε, γιατί φαινόταν σαν να μην φοράει εσώρουχο από μέσα” αποκαλύπτει ο Γιώργος Κατσαρός στη συνέχεια για τη Eurovision του 1993.

“Μόλις φόρεσε το φουστάνι στην πρόβα τζενεράλε, τρελάθηκαν όλοι. Ευτυχώς δεν έγινε σάλος τότε, πέρασε έτσι, μας άρεσε” κατέληξε στην αφήγησή του ο Γιώργος Κατσαρός.

 

Δείτε ακόμη: Eurovision 2024: Τι θέση δίνουν τα προγνωστικά την Μαρίνα Σάττι;

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου