Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τέταρτη μέρα εκτός “Breakfast @ Star” η Ελένη Χατζίδου: Η κατάσταση της υγείας της

Δείτε τι είπε το πρωί της Πέμπτης ο Ετεοκλής Παύλου

Την Πέμπτη 14/3 ο Ετεοκλής Παύλου καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό στο “Breakfast @ Star“, ενημέρωσε για την απουσία της συμπαρουσιάστριας και συζύγου του Ελένης Χατζίδου.

H τραγουδίστρια ταλαιπωρείται από τον αυχένα της, καθώς όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, είχε πρόβλημα το οποίο επιβαρύνθηκε από ένα πέσιμο.

Ο Ετεοκλής Παύλου μας ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας:

“Καλημέρα, καλημέρα σε όλους! Να ξεκινήσω με τα του σπιτιού, τα του οίκου μου, και του τηλεοπτικού και του κανονικού! Όσον αφορά στην Ελένη, είναι και πηγαίνει καλύτερα. Σας κάνω την καθημερινή ενημέρωση γιατί ξέρω ότι ρωτάτε. Θεωρώ ότι σύντομα, σε λίγες ημέρες, θα είναι εδώ μαζί μας”.




 

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: “Δυο τρεις παρουσιαστές ήταν αρκετά ενοχλημένοι από το δίδυμο του Breakfast @ Star”

 

“Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα”

Η Ελένη Χατζίδου χθες Τετάρτη είπε μέσω ενός βίντεο:

“Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσε με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα”.

Και συνέχισε λέγοντας:

“Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου