Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννης Καπετάνιος: “Το έψαξα πολύ μέχρι να καταλήξει σε έρωτα η σχέση μου”

“Όποτε είναι πεσμένη η διάθεση της, βάζει να δει την πρώτη μου εμφάνιση στο J2US και ξεκαρδίζεται” αποκαλύπτει ο Γιάννης Καπετάνιος

Μαζί με την παρτενέρ του στο J2US, Μαρία Καρλάκη βρέθηκε ο Γιάννης Καπετάνιος στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» με την Κατερίνα Ζαρίφη το μεσημέρι της Τετάρτης στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός κωμικός αναφέρθηκε στην σχέση που διατηρεί με την γοητευτική του σύντροφο αλλά και την αντίδραση του Μάρκου Σεφερλή για την συμμετοχή του στο μουσικό σόου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καπετάνιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όποτε είναι πεσμένη η διάθεση της, η σύντροφος μου βάζει να δει την πρώτη μου εμφάνιση στο J2US και ξεκαρδίζεται! Με την Βάσω γνωριστήκαμε στο θέατρο, στο Δελφινάριο, όταν είχε έρθει στα καμαρίνια. Το έψαξα βέβαια πολύ μέχρι να καταλήξει στον έρωτα».

«Σίγουρα θα με έχει δει στο σόου ο Μάρκος (σ.σ. Σεφερλής) και πρέπει να έχει εκπλαγεί. «Πως τα κατάφερες;» μου είπε, όταν του είπα πως θα έχω αυτή τη συμμετοχή, και με κοίταξε με απορία. «Μα πως; Αυτός δεν πατάει πουθενά! Ούτε στις χαραμάδες τον πιάνω! Πως θα τα καταφέρει;» αναρωτήθηκε» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιάννης Καπετάνιος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου