Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: “Ζητώ με στόμφο και πυγμή να βγει και να πει το όνομα”

“Φοβάμαι ότι ήδη μου έχει δημιουργήσει επαγγελματικό πρόβλημα”

Ο Άρης Μακρής βρέθηκε καλεσμένος στην “Super Κατερίνα” χθες Τρίτη.

Τα τηλεοπτικά συνεργεία τον συνάντησαν λίγη ώρα αργότερα έξω από τα στούντιο του Alpha για να πάρουν κάποιες δηλώσεις του.

Μιλώντας λοιπόν, μεταξύ άλλων, στην κάμερα και του “Breakfast @ Star”, ο νεαρός τραγουδιστής επανέλαβε την ζημιά που του έχει κάνει η αναφορά της πρώην συντρόφου του, Άννας Μαρίας Βέλλη περί κακοποίησης.

Ειδικότερα, ο Άρης Μακρής σημείωσε χαρακτηριστικά:

“Μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω, ενώ δεν ήθελα και δεν έβρισκα τον λόγο αλλά πια υπήρχε ο λόγος λόγω του κυκεώνα και της διάστασης που πήρε όλο αυτό να βγω και να πω την δική μου πλευρά. Την αλήθεια μου. Με έχει ρίξει ψυχολογικά αυτό. Έτρεμα στη συνέντευξη γιατί έχω υποστεί μια μεγάλη πίεση λόγω όλου αυτού”.

 

Δείτε επίσης: Άρης Μακρής: “Προκαλώ την Άννα Μαρία Βέλλη να αναφέρει το όνομα του κακοποιητή”

 

“Έχω κουραστεί να «φωτογραφίζομαι» σε μια τέτοια κατάσταση”

“Έχει εμπλακεί το όνομα μου ηθελημένα ή μη, γι’ αυτό τον λόγο και ζητάω με στόμφο και πυγμή να βγει έξω και να πει το όνομα. Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά από τη στιγμή που δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα .Όλο αυτό υπάρχει σαν ένα σύννεφο γύρω από το όνομα μου, δεν με έχει κατηγορήσει κανείς, πως να κινηθώ νομικά; Έχω κουραστεί να «φωτογραφίζομαι» σε μια τέτοια κατάσταση. Πρέπει να ειπωθεί, είναι σωστό να ειπωθεί το όνομα. Δεν το λέω για μένα ή για οποιοδήποτε, για το θύμα. Πρέπει να δικαιωθεί το θύμα. Είμαι σε συγκινημένος από όλη αυτή την πίεση που βιώνω γι’ αυτό και θέλω να ξεκαθαριστεί αυτό. Βγήκα έξω να πω τη δική μου πλευρά, γιατί έπρεπε δυστυχώς να βγω να την πω ενώ δεν είχα κανέναν στόχο και καμία όρεξη να μιλήσω για κάτι τέτοιο”.

“Όλο αυτό έχει πάρει μια διάσταση που έπρεπε να βγω και να μιλήσω. Φοβάμαι ότι ήδη μου έχει δημιουργήσει επαγγελματικό πρόβλημα γι’ αυτό και έπρεπε να βγω να μιλήσω, γιατί πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό” πρόσθεσε, επίσης, ο Άρης Μακρής στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου