Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιάγκας για Μαρία Κορινθίου: “Ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Δευτέρας, μέσα από τον αέρα του “Πρωινό” έδωσε την δική του απάντηση στις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον της εκπομπής του, η Μαρία Κορινθίου.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, μετά τα όσα ανέφερε χθες, Κυριακή, η ηθοποιός για τη συνεργασία της με το “Πρωινό” στην Σίσσυ Χρηστίδου, άφησε τα υπονοούμενά του, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του.

“Θέλω να συμφωνήσουμε όλοι ότι καταδικάζουμε τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, είτε αυτή προέρχεται από ανθρώπους που έχουν μία πίστη σε κάτι, δεν πρέπει να φερόμαστε βίαια σε αυτούς… είτε είναι μία βία από άλλους ανθρώπους, που ο κύριος Βελόπουλος τους μέτρησε και είπε ότι όλοι είναι αλλοδαποί” ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τα δύο βίαια περιστατικά που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας για την επιστροφή του “Πρωινό”: “Το ζήσαμε κι αυτό!”

 

“Αυτοί χτυπούν, χλευάζουν και κάνουν bullying σε άλλους ανθρώπους. Αυτό είναι το bullying το πραγματικό, όχι άλλα που ακούμε… ηλιθιότητες… σε ανθρώπους που φέρονται διαφορετικά, πρέπει να είναι καταδικαστέα” πρόσθεσε με νόημα ο παρουσιαστής.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε εμμέσως στο θέμα, αναφερόμενος σε ένα ρεπορτάζ που αφορούσε τον Στέφανο Κασσελάκη.

“Είμαι φορτισμένος γενικά αυτές τις ημέρες με κάποια τέρατα και ανακρίβειες που λέγονται από διαφόρους… αλλά δεν πειράζει, ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει. Εγώ είμαι περήφανος για αυτήν εδώ την ομάδα” τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

 

Δείτε ακόμη: Η Κατερίνα Καινούργιου τηλεφώνησε στον Λιάγκα αλλά έφαγε… άκυρο: “Δεν θέλει να μου μιλήσει, παιδιά”

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου