Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πρόδρομος Καθηνιώτης: “Με τη γυναίκα μου είχαμε χωρίσει πριν χρόνια, ήθελε οικογένεια κι εγώ όχι”

Ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με τη Μαριέττα Χρουσαλά

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριέττη μίλησε ο Πρόδρομος Καθηνιώτης. Ο φιναλίστ του Big Brother 1, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Επιτρέπεται», θυμάται τα χρόνια της γνωριμίας με τη σύζυγό του, τη δεύτερη θέση στο reality εγκλεισμού του ΑΝΤ1 αλλά και τη συνεργασία με τη Μαριέττα Χρουσαλά.

«Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου. Γνωριστήκαμε στη Σκόπελο το 1992 σε ένα κλαμπ, ήμουν DJ εγώ τότε. Μετά βρεθήκαμε ξανά μετά από χρόνια, μου λέει «εγώ θέλω να κάνω οικογένεια», της λέω «εγώ όχι ακόμα». Ξαναχωρίσαμε, δεν είχαμε επαφές», ανέφερε αρχικά ο Πρόδρομος Καθηνιώτης.

«Όταν μετά χωρίσαμε κι εγώ κι εκείνη, βρεθήκαμε κατά τύχη στο μαγαζί μου. Το μυστικό στον γάμο είναι να νοιάζεσαι», συμπληρώνει ο φιναλίστ του Big Brother 1.

«Μου μιλάνε ακόμα για το Big Brother. Δεν με ένοιαξε που βγήκα δεύτερος, ακολούθησα το τραγουδιστικό κομμάτι και έκανα πράγματα που μου άρεσαν. Εγώ αισθάνθηκα νικητής, η δεύτερη θέση δεν μου άφησε στάμπα», παραδέχεται ο Πρόδρομος Καθηνιώτης αμέσως μετά.

«Με τη Μαριέττα Χρουσαλά δεν έχουμε κρατήσει καμία επικοινωνία. Έχει κάνει την οικογένειά της, έχει τραβήξει τον δρόμο της. Το πάνελ στο «Η Ελλάδα Παίζει» το έκανα με τόση ευχαρίστηση, λες και με έστελνε η μάνα μου κάπου», περιγράφει ο Πρόδρομος Καθηνιώτης για την πρωινή εκπομπή του ALTER.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου