Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άννα Λουιζίδη: Η Φρόσω Πολύζου από τις “Ψυχοκόρες” αποκαλύπτει: “Όταν ο μπαμπάς μου είδε τα πρώτα επεισόδια….”

Η αδυναμία στο φαγητό, η γυμναστική και οι γονείς της

Στην Π.Ο.Π Μαγειρική βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 6/3, η Άννα Λουιζίδη, η οποία υποδύεται στις Ψυχοκόρες τη Φρόσω Πολύζου.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την αγάπη που έχει στο φαγητό, τη γυμναστική, αλλά και τους γονείς της και το πώς εκείνοι αντιδρούν όταν βλέπουν τα επεισόδια της σειράς.

«Καλύτερα για τη μαγειρική, να μείνω στην υποκριτική», δήλωσε η Άννα Λουιζίδη.

Σε ερώτηση για το πώς τα πηγαίνει με τα social media, απάντησε: «Χλιαρά τα πάω. Προς το παρόν εγώ δεν νιώθω ότι έχω κερδίσει κάτι από αυτά, βέβαια δεν είμαι και μέτρο σύγκρισης γιατί δεν διεκδικώ να κερδίσω κάτι. Το έχω και χαλαρά, μάλλον δεν είμαι ο σωστός άνθρωπος, γιατί δεν το εκμεταλλεύεται έτσι όπως χαρακτηρίζεται η γενιά μου να το εκμεταλλεύεται. Το βλέπω λίγο σαν αναγκαίο κακό».

«Γυμνάζομαι αλλά δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου, είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που μισούν οι άλλοι. Τρώω και κακό φαγητό. Πρέπει ένας ηθοποιός να είναι σε καλή φυσική κατάσταση γι αυτό και γυμνάζομαι γιατί σου δίνει πολλές δυνατότητες, αντοχή. Απλά με το φαγητό έχω μια σχέση αγάπης και νομίζω ότι αν κάποιος γιατρός μου πει να κόψω οτιδήποτε, δεν ξέρω αν θα το κάνω. Η ζωή είναι για να την ευχαριστιόμαστε», τόνισε.





«Έχω αδυναμία στη σοκολάτα. Πρέπει να νιώσω οικεία με κάποιον για να γίνω πειραχτήρι. Πρέπει να μου πει κάποιος ότι είναι εντάξει να με πειράζεις και μετά δεν έχει επιστροφή»

Για τη μαμά της και πώς αντιδρά τώρα που έγινε γνωστή από τις Ψυχοκόρες: «Χαίρεται πάρα πολύ. Εκείνη που διαβάζει τι γράφεται για εμένα και τα κρατά σαν θεσμοφύλακας είναι η μεγάλη μου αδερφή, τα κρατάει τα τυπώνει, κρατάει αρχείο. Η μαμά χαίρεται πολύ, το βλέπει αποστασιοποιημένα, δεν στεναχωριέται με αυτά που βλέπει στη σειρά. Ο μπαμπάς όταν είδε τα πρώτα επεισόδια μου λέει “βρε κορίτσι μου, έπρεπε να με προειδοποιήσεις να πιω ένα ουισκάκι πριν”. Ο μπαμπάς κάνει πιο επαγγελματικά σχόλια, η μαμά το ίδιο. Οι γονείς μου έχουν απηυδήσει μαζί μου γιατί εμένα κάθε φορά κάτι δεν μου αρέσει και νευριάζουν», κατέληξε

Ο ρόλος της Άννας Λουιζίδη στις Ψυχοκόρες
Κακοφτιαγμένη στην όψη, χρυσοχέρα στο κέντημα και παιδί στην καρδιά.

Γι’ αυτό και δεν υποψιάζεται ότι η καλοσύνη με την οποία την υποδέχονται ως ψυχοκόρη στο σπίτι των Νάτσηδων είναι γιατί την προσέλαβαν για να τους κάνει γιο…

Τώρα πρέπει να επιβιώσει, με κάθε τρόπο, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό για την ψυχή και το σώμα της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου