Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοκάρει η Σοφία Φαραζή: “Έλεγε… θέλω να πεθάνει η Φαραζή, θέλω να τη δω νεκρή”

«Έχω περάσει άσχημα στο θέατρο, θυμάμαι να περιμένω να περάσουν οι μέρες, να τελειώσει η παράσταση και να φύγω», είπε η Σοφία Φαραζή.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού παραχώρησε η Σοφία Φαραζή. Η ηθοποιός μίλησε για την εποχή του «Λίτσα.com», το μήνυμα που την είχε στεναχωρήσει, αλλά και την απόφασή της να κάνει παιδί.

«Έχουν περάσει περίπου 15 χρόνια από το “Λίτσα.com”. Ήταν καλύτερα τα χρόνια τότε. Έβγαινες από τη σχολή και είχες κέφι να μπεις στον επαγγελματικό στίβο και να κάνεις πράγματα. Τώρα, τα παιδιά παλεύουν για να δουν αν θα έχουν διπλώματα. Δεν υπήρχε τότε το ίντερνετ, έκανες μια δουλειά και έβγαινες έξω και σε σταματούσαν να σου μιλήσουν γι’ αυτή τη δουλειά.

Τώρα μπορεί ο οποιοσδήποτε να σου στείλει ένα μήνυμα και επίσης μπορεί ο οποιοσδήποτε να σε βρίσει. Μια φορά είχα στεναχωρηθεί μόνο, που μου είχε στείλει μήνυμα μια κοπέλα που ηχογραφούσε μια φαν της σειράς και έλεγε “θέλω να πεθάνει η Φαραζή, θέλω να τη δω νεκρή”», είπε αρχικά η Σοφία Φαραζή.

Η Σοφία Φαραζή είπε στη συνέχεια: «Δεν εισέπραξα την επιτυχία του “Λίτσα.com”, αποφάσισα να κλειστώ στο σπίτι, ήθελα να κάνω παιδί. Δεν το μετάνιωσα που δεν έκανα τότε τηλεόραση, ήμουν στο θέατρο. Έχω περάσει άσχημα στο θέατρο, θυμάμαι να περιμένω να περάσουν οι μέρες, να τελειώσει η παράσταση και να φύγω. Δεν έχω φύγει από παράσταση γιατί ήμουν μικρή και φοβόμουν ότι θα κλείσουν οι πόρτες».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου