Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βαγγέλης Περρής για Κατερίνα Καινούργιου: “Ένας άνθρωπος κάνει ένα αστείο και ξαφνικά βγαίνει μισογύνης”

“Έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος που δεν ενδιαφέρει κανέναν”

Ο Βαγγέλης Περρής κατά την διάρκεια της εκπομπής “Πρωινό” την Πέμπτη, θέλησε να απαντήσει στην Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή την κόντρα του Δημήτρη Μακαλιά με τον Δημήτρη Παπανώτα, ο Βαγγέλης Περρής έκανε το δικό του σχόλιο, απαντώντας παράλληλα και στην Κατερίνα Καινούργιου που είχε κάνει λόγο ότι για μισογυνισμό.

“Τον τελευταίο καιρό ακούμε από πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα ότι ‘εγώ δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτούς’ και μετά ασχολούνται για μισή ώρα. Το θέμα είναι ότι έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος που δεν ενδιαφέρει κανέναν και οι άνθρωποι της τηλεόρασης, έχουν κληθεί να κάνουν αυτή τη δουλειά για να σχολιάζουν διάφορα γεγονότα και όχι τους εαυτούς τους. Όχι για να λένε πόσο κακοί είναι οι άλλοι και πόσο καλοί είμαστε εμείς. Και πολλές φορές να προσδίδουν διαφορετικό χαρακτήρα στα λεγόμενά τους ή χαρακτηρισμούς που ποτέ δεν έχουν ακουστεί” είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής και λίγο αργότερα πρόσθεσε:

“Τα συμπεράσματά μας είναι ότι συνήθως αυτά που λέγονται βασίζονται σε παραφράσεις, χρησιμοποιούνται βαρείς χαρακτηρισμοί ανύπαρκτης βαρύτητας. Δηλαδή ένας άνθρωπος που κάνει ένα αστείο και ξαφνικά βγαίνει ότι είναι αντιφεμινιστής ή μισογύνης… Είναι πολύ βαριά πράγματα για να τα λέμε και θα πρέπει να βάζουμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουμε”.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο επί του θέματος και συνέχισε με αναφορές στη Μπέττυ Μαγγίρα, τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Δημήτρη Παπανώτα.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου