Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: “Χίλιες φορές να παίζω τον παλαιοχριστιανό και την Καίνουργιου με τη Μπάρκα”

“Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα”

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

Με αφορμή ένα σχόλιο που άκουσε ο Γιώργος Λιάγκας, στο “Πρωινό” την Τετάρτη, θέλησε να τοποθετηθεί για το περιεχόμενο της εκπομπής του.

“Άκουσα να σχολιάζεται κάπου αυτό που είπα, ότι ο παλαιοχριστιανός είναι πρόσωπο της επικαιρότητας. Ποτέ δεν είπε κανείς ότι το θέμα με τον παλαιοχριστιανό είναι πιο σημαντικό από τα Τέμπη. Θα ήταν ντροπή και μόνο να το σκεφτούμε. Δεν συγκρίνονται. Το ένα είναι εθνική τραγωδία και το άλλο απλά ένα θέμα της επικαιρότητας. Κάνουν κριτική άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τα Τέμπη. Κάνουν κριτική σε εμένα, σε αυτή εδώ την εκπομπή, ειλικρινά τσαντίζομαι…” είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια:

“Η εκπομπή αυτή ήταν μονοθεματική για δύο μήνες, ασχολιόταν μόνο με τα Τέμπη. Ήταν η μόνη εκπομπή, το τελευταίο προπύργιο. Και μας κάνετε κριτική ότι παίζουμε τον παλαιοχριστιανό; Θα τον παίξουμε και δεν θα δώσω αναφορά σε κανέναν. Ντροπή, άνθρωποι που δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ και κουνάτε δάχτυλο. Γράφατε μπράβο στον τραγικό που κατατρόπωσε τον Λιάγκα, αυτή είναι η χώρα μας”.

 

Δείτε επίσης: Εξερράγη ο Γιώργος Λιάγκας: “Σκασμός! Πρέπει να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη”

 

Ο παρουσιαστής είπε κλείνοντας το θέμα:

“Μη φωνάζετε γιατί είναι ένα μπου….λο η χώρα μας. Λάθος επαναστάτη επιλέγετε. Οι γραφικοί που σας κοροϊδεύουν δεν είναι επαναστάτες. Μην την τρώτε και τους ψηφιζετε και σας εκμεταλεύονται. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα. Χίλιες φορές να παίζω τον παλαιοχριστιανό και την Καίνουργιου με τη Μπάρκα. Και που τα λέμε, τα ακούει κανείς; Φταίμε εμείς που τα λέμε. Να μην τα λέμε, να παίζουμε lifestyle και Survivor και τον Νίκο Κοκλώνη τον φίλο μου, J2US”.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου