Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νόνη Δούνια: “Όποιος δεν αντέχει την κριτική, δεν κάνει για αυτή τη δουλειά”

“Δεν νομίζω ότι στερείται κανείς του δικαιώματος να μιλήσει…”

Η Νόνη Δούνια έκανε δηλώσεις στην κάμερα του “Breakfast @ Star” και μεταξύ άλλων μίλησε για τις ατάκες που αντάλλαξαν ο Κώστας Τσουρός με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

“Καθένας έχει τη δική του άποψη, τη δική του γνώμη και είναι ελεύθερος να την εκφράσει. Καταλαβαίνω ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ένιωσε ότι τον προσβάλλει αυτό αλλά μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στα δικά του social media” ανέφερε αρχικά η Νόνη Δούνια.

“Δεν νομίζω ότι στερείται κανείς του δικαιώματος να μιλήσει, ο καθένας από εμάς έχει βήμα μέσα από τους προσωπικούς μας λογαριασμούς” υπογραμμίζει το γνωστό πρώην μοντέλο.

 

Δείτε επίσης: Νόνη Δούνια: “Πριν μπω στο χειρουργείο, σκέφτηκα να αφήσω ένα γράμμα στα παιδιά μου”

 

“Όλοι κρινόμαστε και αυτό είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας. Όποιος δεν αντέχει την κριτική, δεν κάνει για αυτή τη δουλειά. Σαφώς και υπάρχουν όρια στην κριτική, όταν κάποιος γίνει προσβλητικός ή ενοχλήσει κάποιο μέλος της οικογένειάς σου” σχολίασε αμέσως μετά η Νόνη Δούνια.

Κλείνοντας τις δηλώσεις της, η Νόνη Δούνια εκφράστηκε με θετικούς χαρακτηρισμούς για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη στάση που επέλεξε να κρατήσει στη διαμάχη Τσουρού-Βασάλου, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τίποτα για τις αλλαγές που αναμένονται στο πρόγραμμα του MEGA το επόμενο διάστημα.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου