Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δανάη Μπάρκα: “Άνθρωποι πίσω από ψεύτικα προφίλ, βγάζουν τα σπασμένα τους…”

“Το θέμα είναι πόσοι είμαστε διατεθειμένοι να απαντάμε, να δημιουργούμε έριδες, να είμαστε στους τίτλους”

Η Δανάη Μπάρκα, την Δευτέρα το πρωί στον αέρα του “Πάμε Δανάη“, είπε την δική της άποψη για τα social media, με αφορμή τα όσα είπε η Θέμις Μπαζάκα.

“Καλά, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι και πίσω από ψεύτικα προφίλ και πίσω από αληθινά, οι οποίο βγάζουν τα σπασμένα τους… Γιατί μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή στο σπίτι τους, να βλέπουν κάτι, να ακούν κάτι, να έχει δοθεί μια πληροφορία, η οποία μπορεί να μην είναι καν αληθινή, να μην ισχύει καν. Δηλαδή, πάνω σε μια λανθασμένη εικόνα, που μπορεί να δώσει κάποιος, να διατυπωθεί η εικόνα για κάποιον άλλον. Πάρα πολλά μπορεί να συμβούν” είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

 

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή για Καινούργιου – Μπάρκα: “Αυτό ήταν που ενόχλησε την Κατερίνα”

 

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια:

“Το θέμα είναι πόσοι είμαστε, όσοι εκτιθέμεθα, για όσο εκτιθέμεθα, διατεθειμένοι να απαντάμε, να δημιουργούμε έριδες, να είμαστε στους τίτλους… Γιατί υπάρχουν κι εκείνοι που τους είναι υποφερτό να βλέπουν το πρόσωπό τους σε διάφορες διενέξεις… Εννοώ να αντέχει τον εαυτό του σε τίτλους. Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι για μένα, εγώ έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω, γιατί ίσως να ξέρω την αλήθεια που να διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί και υπάρχει και η άλλη λύση να βγω, να απαντήσω και να ξαναδώσω τίτλο”.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου