Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άννα Μπεζάν: “Το πατρικό μου είναι το ορφανοτροφείο, δεν θέλω να έχω επαφές με τους γονείς μου”

“Η κακοποίηση ήταν όσο ήμουν ακόμη σπίτι μου”

Η Άννα Μπεζάν μίλησε στην κάμερα της “Super Κατερίνα” και μοιράστηκε προσωπικές πτυχές της ζωής της, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει καμία επαφή με τους βιολογικούς της γονείς.

“Είμαστε στη φάση τρέλας με το παιδάκι μας, ξεκινάει σιγά-σιγά και μιλάει, περπατάει, τρέχει. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Με ζόρισε ο θηλασμός. Όταν τον έκοψα, άρχισα να βρίσκω σιγά-σιγά τα πατήματά μου” ανέφερε αρχικά η Άννα Μπεζάν, τονίζοντας πόσο σπουδαία είναι η βοήθεια που λαμβάνει από την πεθερά της, Χριστίνα Παππά.

 

Δείτε επίσης: Χριστίνα Παππά – Άννα Μπεζάν: «Ρίχνουμε επικούς καβγάδες…»

 

“Η κακοποίηση ήταν όσο ήμουν ακόμη σπίτι μου”

“Έχω σβήσει τις μνήμες μέχρι να πάω στο ορφανοτροφείο θηλέων «Μέλισσα». Εκεί είναι το πατρικό μου, έτσι το έχω εγώ μέσα στην καρδιά μου. Ήταν δύσκολα αλλά δεν ήταν μίζερα. Η κακοποίηση ήταν όσο ήμουν ακόμη σπίτι μου” παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο στην κάμερα του Alpha.

“Ένα παιδάκι έχει πολύ ανάγκη από την αποδοχή κι εγώ δεν την είχα από τους γονείς μου. Δεν θέλω να έχω επαφές με τους γονείς μου, δεν μιλάω πια για αυτούς” υπογραμμίζει η Άννα Μπεζάν στη Μένια Κούκου.

“Έχω τη δική μου οικογένεια, μια πεθερά που είναι σαν μαμά μου κι έναν άντρα που με αγαπά και με στηρίζει. Αυτοί είναι πια η οικογένειά μου” καταλήγει στις δηλώσεις της η Άννα Μπεζάν.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου