Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: “Η Μπέττυ είναι κεντρική παρουσιάστρια, ο κύριος Παπανώτας κάθεται σε πάνελ”

“Γέλασα πάρα πολύ όταν άκουσα την ατάκα του για τον «αλεξιπτωτιστή»”

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ Star” και αναφέρθηκε στο σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για τον ίδιο και την Μπέττυ Μαγγίρα, χαρακτηρίζοντάς τον “αλεξιπτωτιστή”.

“Είναι πάρα πολύ δύσκολο και τιμητικό να σου λέει κανείς ότι είσαι αλεξιπτωτιστής. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι; Είναι το ίδιο με το να κάθεσαι σε ένα τραπέζι και να λες τη γνώμη σου;” ανέφερε αρχικά με χιούμορ ο Δημήτρης Μακαλιάς.

“Η αλήθεια είναι ότι είμαι 20 χρόνια στο θέατρο και στην τηλεόραση και 10 στην παρουσίαση. Πόσα είναι τα χρόνια για να πεις ότι έγινες μόνιμος; Ελπίζω να μην είμαι 40 χρόνια στην παρουσίαση όπως ο κύριος Παπανώτας. Δεν θέλω να πάρω σύνταξη από αυτό” τόνισε ο ηθοποιός στην κάμερα του Star.

 

Δείτε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας: “Ζήλεψα που ο Ουγγαρέζος έκανε μπλοκ στην Μαγγίρα και της έκανα και εγώ”

 

“Θα του ζητούσα ταπεινά να μην σταματήσει να μας δίνει πικάντικες δηλώσεις”

“Γέλασα πάρα πολύ όταν άκουσα την ατάκα του για τον «αλεξιπτωτιστή». Μας προσφέρει πολύ ωραίο υλικό για να σχολιάζουμε και να κάνουμε διάφορα κωμικά πράγματα με τη Μπέττυ. Οπότε θα του ζητούσα ταπεινά να μην σταματήσει να μας δίνει πικάντικες δηλώσεις. Δεν ασχολούμαστε πάντα με τον Δημήτρη Παπανώτα, ασχολούμαστε και με άλλα θέματα” απαντά σε σχετική ερώτηση στη συνέχεια ο Δημήτρης Μακαλιάς.

“Η Μπέττυ είναι κεντρική παρουσιάστρια και ο κύριος Παπανώτας είναι σε μία ομάδα, οπότε σίγουρα δεν είναι στην ίδια θέση. Το κρίνει το κοινό και η ιστορία το τι κάνει ο καθένας. Δεν χρειάζεται να δώσουμε τίτλους” καταλήγει για το θέμα ο Δημήτρης Μακαλιάς.

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου