Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: “Μα δεν ντρεπόμαστε; Δημοσιεύματα να μιλάνε για διαθήκη;”

“Πρέπει να είσαι ηλίθιος και απάνθρωπος για να το κάνεις αυτό”

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα του “Πρωινό“, την ώρα που μιλούσαν για τα νεότερα της υγείας της Ζωζούς Σαπουντζάκη.

Τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την διαθήκη της ηθοποιού, ενώ είναι στη ζωή εξόργισαν τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

“Διαβάζω μία αθλιότητα της τελευταίες ημέρες σε site και εφημερίδες, έχουν πεθάνει έναν άνθρωπο πολύ πριν την ώρα του, είναι ντροπή όταν ένας άνθρωπος δίνει μία μάχη για την υγεία του να υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε την λέξη διαθήκη”.

 

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Λιάγκας για τα block του Ουγγαρέζου: “Σιχαίνεται έξι, μόνο από αυτήν εδώ την εκπομπή”

 

Και πρόσθεσε:

“Πού θα πάει το σπίτι στην Κινέτα; Που θα πάει το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγιτου, η πανάκριβη γκαρνταρόμπα και τα χρήματα… Μα δεν ντρεπόμαστε λίγο ειλικρινά; Δημοσιεύματα που να μιλάνε για διαθήκη; Ετοιμάστε τα και βάλετε τα σε μία γωνία τι να πω. Είναι δυνατόν να τα δημοσιεύεται; κάπου Ώπα! Ντροπή Δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν να ζει ο άνθρωπος και θα ζήσει πολύ ακόμα και δεν ξέρουμε πόσο έχει γραμμένο για τον καθένα. Δεν γράφουμε για διαθήκη, δεν διδάσκεται σε σχολή, αυτό δεν είναι θέμα δημοσιογραφίας είναι αυτονόητο, είναι ανθρώπινο, πρέπει να είσαι ηλίθιος και απάνθρωπος για να το κάνεις αυτό. Δεν είναι θέμα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δεν διδάσκεται από κάποιον η λογική και ο ανθρωπισμός του καθένα, δεν το κάνεις”.

 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου