Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Σκορδά: “Πρέπει να είναι ξεκάθαρη η ψυχαγωγία από την ενημέρωση”

“Και από εκπομπές κοινωνικού ενδιαφέροντος”

Η Φαίη Σκορδά, την Παρασκευή το μεσημέρι, στον αέρα του “Fay’s Time” μίλησε για τις ψυχαγωγικές εκπομπές που ασχολούνται με την ενημέρωση, αλλά και για το σήμα καταλληλότητας.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ανέφερε πως δεν υπάρχει όριο και τόνισε πως η κάθε εκπομπή πρέπει να είναι “καθαρή” στις θέσεις και στις τοποθετήσεις της.

 

Δείτε επίσης: Το “plan B” του ΣΚΑΪ για την Φαίη Σκορδά και την Μαρία Μπακοδήμου

 

“Από το ΕΣΡ δεν υπάρχει όριο στις εκπομπές”

“Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό, για την κουβέντα που γίνεται για την τηλεόραση και για τις εκπομπές, σχετικά με το σήμα καταλληλότητας, ότι πρέπει όντως να είναι ξεκάθαρη η ψυχαγωγία από την ενημέρωση και από τις εκπομπές κοινωνικού ενδιαφέροντος. Γιατί έτσι βλέπεις κάτι να υπερεμεγενθύνεται, γιατί δεν υπάρχει όριο, μπορείς να παίξεις και λίγη ενημέρωση και αποπροσανατολίζεται. Όταν κάτι είναι μόνο στο δελτίο, καταλαβαίνεις και ποια είναι η αξία του. Όταν κάτι είναι μόνο στις κοινωνικές εκπομπές, καταλαβαίνεις ποια είναι η αξία του” είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

 

Δείτε ακόμη: Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει με ποιον γνωστό σκηνοθέτη είναι “πλατωνικά” ερωτευμένη

 

Η παρουσιάστρια είπε στη συνέχεια:

“Όταν κάτι όμως, τραβιέται, γιατί δεν υπάρχει όριο, από το ΕΣΡ δεν υπάρχει όριο στις εκπομπές, ότι πρέπει να παίζεις μόνο αυτά και όχι αυτά… Γιατί πρέπει να υπάρχουν δημοσιογράφοι με εμπειρία, γιατί πρέπει να είναι “καθαρές” οι εκπομπές σε φύση, θέση και τοποθετήσεις… Εκεί αποπροσανατολίζεται το πράγμα”.

 

Δείτε επίσης: Συγκινήθηκε on air η Φαίη Σκορδά – Μπήκε στο πλατό και την έκανε… να “σπάσει”

 

Δείτε το βίντεο:




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου