Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βάσια Παναγοπούλου: “Το να υποχωρείς σε σημείο που να μην αναγνωρίζεις την προσωπικότητά σου είναι πολύ μειωτικό”

«Η χώρα μας μπήκε σε μια καινούργια φάση. Είναι κάτι που επιτέλους μου δίνει χαρά μέσα στη σκοτεινιά που ζούμε», σημείωσε η ηθοποιός, Βάσια Παναγοπούλου

Η Βάσια Παναγοπούλου φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και παραχώρησε μία χαλαρή, ειλικρινή συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη.

«Η χώρα μας μπήκε σε μια καινούργια φάση. Είναι κάτι που επιτέλους μου δίνει χαρά μέσα στη σκοτεινιά που ζούμε», σημείωσε η ηθοποιός, Βάσια Παναγοπούλου αναφερόμενη στο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών που ψηφίστηκε χθες το βράδυ.

Η ταύτιση του κόσμου με την ηρωίδα της, την «Ασπασία»

«Τα μηνύματα που παίρνω από τις γυναίκες είναι καταπληκτικά. Τώρα ειδικά που ζούμε στην εποχή που η Ασπασία έχει ορθώσει το ανάστημά της, έχει φύγει από το σπίτι, προσπαθεί να σταθεί στα δικά της πόδια, τα μηνύματα που παίρνω είναι “Βάστα, κράτα γερά, μη μασάς”», ανέφερε η Βάσια Παναγοπούλου για την ηρωίδα που ενσαρκώνει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Αντιμέτωπη με την κακοποίηση

«Η Ασπασία υφίσταται μια κακοποιητική συμπεριφορά. Θεώρησα εσφαλμένα, όπως και η Ασπασία, ότι η απόδειξη της αγάπης είναι να υποχωρήσω σε πράγματα που δεν με ευχαριστούσαν καθόλου και που όταν πήρα απόσταση από αυτά, αναρωτιόμουν πώς εγώ μπόρεσα και άφησα τον εαυτό μου να το κάνει αυτό. Είναι χαμηλή αυτοεκτίμηση. Όταν λες “Είναι πολύ καλό αυτό για μένα” αρχίζει και υποχωρεί η αξιοπρέπεια, δεν θα πω ο εγωισμός. Το να υποχωρείς σε σημείο που να μην αναγνωρίζεις την προσωπικότητά σου είναι πολύ μειωτικό», εξομολογήθηκε η Βάσια Παναγοπούλου.

«Το καλό είναι ότι επανήλθα. Πέρασα ένα διάστημα που δεν ήξερα μήπως έχω φτάσει στην αντίπερα όχθη. Πήρα τέτοια απόσταση, άμυνας πια, και είπα δεν θα αφήσω να μου ξανασυμβεί αυτό, που φοβάμαι μήπως έγινα παραπάνω αυστηρή από όσο πρέπει. Ισχύει ακόμη αυτό. Πρώτα με τον εαυτό μου και μετά η σχέση μου με τους απέναντί μου. Δεν πάω με την πρώτη σκέψη, θέλω να το ξανασκεφτώ άλλη μία. Είμαστε άνθρωποι κανονικοί, κάνουμε λάθη, πέφτουμε ξανασηκωνόμαστε… Αν δεν πάθουμε, δεν θα μάθουμε», πρόσθεσε.

Η προσωπικότητά της και η αυτοκρτική

«Νομίζω ότι παραείμαι δοτικό άτομο. Η χαρά μου είναι να δίνω χαρά στον άνθρωπο που έχω απέναντί μου, μόνο έτσι νιώθω καλά. Έχω περάσει στιγμές πολύ μεγάλης αυτοσυγκέντρωσης, κλεισίματος στον εαυτό μου σε σημείο οριακό, αλλά κάθε φορά που επιστρέφω στα βαθύτερά μου και κάνω την ενδοσκόπησή μου, θεωρώ ότι βγαίνω λίγο καλύτερος άνθρωπος. Για μένα το ζητούμενο είναι να είμαι καλύτερη κάθε φορά. Προσπαθώ να εξελιχθώ, να γίνω καλύτερη, για μένα και για τους άλλους», παραδέχθηκε η Βάσια Παναγοπούλου.

«Το παιδί μέσα μου υπάρχει γιατί δεν μπορεί να ησυχάσει, έχω πάντα περιέργεια. Αυτό το πράγμα το ενθουσιώδες, να δω έναν καινούργιο τόπο – μου αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια, είναι σχεδόν παιδικά αυτά που έχω, δεν περνάει αυτό, είναι χαρακτήρας», συμπλήρωσε, η Βάσια Παναγοπούλου.

Οι εξελίξεις στη «Γη της ελιάς»

Θα ξαναδούμε τον Δημοσθένη και την Ασπασία μαζί;

«Έχουμε 4ο κύκλο που έρχεται. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Βάνα, η οποία βγάζει κάθε φορά διάφορα», απάντησε η αγαπημένη ηθοποιός.

Θα μάθουν ο Δημοσθένης και η Ειρήνη ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας;

«Ο Δημοσθένης θα το μάθει. Το λάθος της Ασπασίας, που είναι καλός άνθρωπος, είναι ότι κράτησε πολλά μυστικά μέσα της. Φυσικά, η οριακή στιγμή που έχασε τον γιο της και η ψυχοθεραπεία που έκανε, την έκανε να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα, να δει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει τη ζωή κατάματα, γι’ αυτό πήγε και ομολόγησε μόνη της ότι η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη. Ήθελε πολλά κότσια για να το κάνει απέναντι σε αυτόν τον άνδρα. H αλήθεια πάντα βγαίνει στην επιφάνεια. Για τον Κίμωνα τώρα ακόμα δεν έχω ορίζοντα, γιατί εκεί, φαντάζομαι, θα γίνει πανικός, αλλά η ιστορία του πραγματικού πατέρα της Ειρήνης θα βγει στην επιφάνεια. Θα το μάθει και η Ειρήνη. Η Ειρήνη προφανώς χαίρεται γιατί με τον Φίλιππο νιώθει πολύ κοντά, συν το ότι έχει χάσει τον έναν της αδελφό. Χαίρεται που αποκτά τον αδελφό της. Ο Δημοσθένης θα πάρει ανάποδες. Αλλά επειδή στη ζωή του τα πράγματα δεν του έρχονται όπως θέλει και όπως τα έχει στρώσει ως εκδίκηση στην Ασπασία, θα ταλανιστεί πολύ με αυτό το παιδί που έβαλε μπροστά να φτιάξει, μια ανθρώπινη ζωή μόνο και μόνο από εκδίκηση», αποκάλυψε η Βάσια Παναγοπούλου.

Θα βγει το διαζύγιο;

«Το διαζύγιο θα βγει, αλλά η Ασπασία έχει να τραβήξει τον δικό της δρόμο για να σταθεί στα πόδια της και θα τα καταφέρει, θα βγει νικήτρια από αυτήν την ιστορία. Η σχέση με τον Δημοσθένη, επειδή είναι σχέση ζωής, δεν τελειώνει έτσι, ούτε με το διαζύγιο», παραδέχθηκε.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου